Зачинено Володимир Регуш / Порушення правил лідера та загальних правил проекту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Голосіївський

Легенда | Західна Україна
Реєстрування
28 Бер 2023
Дописи
125
Реакції
118
Бали
48
1. Нікнейм лідера / заступника: Володимир Регуш

2. Особистий нікнейм: Григорій Голосіївський

3. Суть скарги:

Порушення правил лідера:

1. Лідер (керівник) - особа, яка керує і несе відповідальність за довірену організацію перед адміністрацією сервера і всім сервером загалом.
Лідер - це особа фракції, зобов'язаний поводитися належним чином лідеру і подавати приклад підлеглим.

Після 15 днів роботи фракції МР Дніпра лідер злив фракцію та залишився без особового складу. Тут .

В пункті прописано, що " Лідер несе відповідальність за довірену організацію перед адміністрацією сервера і всім сервером загалом.". На мою скромну думку лідер повинен понести відповідальність за фракцію яку йому передали з 20+ особовим складом та після 15 днів його "Лідерства" в фракції залишилось 3 людини.

Також з цього пункту є підпункт який наголошує " Лідер це особа фракції, зобов'язаний поводитися належним чином лідеру і подавати приклад підлеглим. ".
Я вважаю , що лідер не є прикладом та авторитетом для підлеглих коли в один день після конфлікту з усім особовим складом через його некомпетентність з фракції по ЗВБ йдуть більше ніж 10 людей. Тому лідер МР Дніпра Володимир Регуш повністю порушив цей пункт правил.

1.4 ( Лідер не повинен зловживати своїми додатковими можливостями )

Лідер МР Дніпра Володимир Регуш зловживав своїми можливостями та за блат і гроші брав одразу на 4-й ранг таких співробітників:

Ігрові Нікнейми:
- Дмитро Гамбург
- Данік Стоун
- Владюша Бойко
- Дмитро Шева
- Костя Тисюк
- Андрій Стоун
- Саша Наливайко

Діскорд аккаунти:
- счастье?0014

Подивитись переводи грошей та підвищення одразу на 3-4 ранг шановна адміністрація в обличчі Пана Скакуна та Савочкіна зможе через улюбленні "Логи". Докази особистого листування з лідером Володимиром Регушем та наступними розцінками:
1 - 500к / 2 - 1кк / 3 - 1.5кк / 4 - 2кк можу відправити їм в особисті повідомлення тим паче у обох мій ТГ є ;)

1.9 ( Лідер не може грати на другому акаунту (твінку) )

У лідера Володимира Регуша є другий аккаунт жіночого персонажу який був активний та на якому він грав 09.06.2023. Докази так само можуть подивитись шановні ЗГС та ГС.

2.2 (Щоденний онлайн на сервері та форумі лідера та/або заступника (у разі відсутності лідера) має бути від 3-x годин на добу.
За необхідності відсутності на сервері більше доби лідер зобов'язаний заздалегідь повідомити адміністратора, який стежить за організацією, ГА/ЗГА і попередити заступників, призначити і видати відповідні завдання на час відсутності.
В іншому разі лідер отримує догану або знімається з посади лідера.

Лідер Володимир Регуш порушив цей пункт оскільки "лідер зобов'язаний заздалегідь повідомити адміністратора, який стежить за організацією" що зроблено не було. Заява на неактив була складена день в день, також хочу наголосити , що лідер по правилами повинен " попередити заступників, призначити і видати відповідні завдання на час відсутності." чого зроблено не було. (Докази) . Також хочу наголосити, що спочатку Володимир Регуш вказав в заступниках ЗГС Артема Скакуна який наразі є співробітником СБУ та не може виконувати функції заступника лідера МР Дніпра. (Докази) чим ще і порушив правила ведення форуму.
Повертаючись до пункту 1. Через злив фракції зі сторони лідера та неналежне управління пан Регуш не може поставити заступника через те, що в особовому складі немає 11/10/9/8/7/6/5/4. Тому вважаю , що лідер сьогодні порушив правило актива та не мав право йти на неактив.

3.1 ( Лідер несе відповідальність за грубі порушення правил сервера всередині свого складу)

Лідер не отримав покарання за порушення особового складу в моєму обличчі (за словами шановного пана Артема Скакуна) через яке мене було звільнено.
Докази про моє порушення є у вигляді фрапсу у ЗГС та ГС з якими ми всі ознайомились вчора.

3.8 (Лідер/заступник має право підвищити гравця не більше 1 (одного) разу за день)

Лідер МР Дніпра Володимир Регуш неодноразово коли брав по блату нових співробітників (список гравців є в пункті 1.4) порушував даний пункт та підвищував по 2-3 рази за день.

5.3 ( Кандидатів на посади міського голови, які пройшли відбір, висувають на голосування, а також кандидати проходять дебати ) - Володимир Регуш встав на посаду без дебатів та голосувань.

Смішно але цей пункт теж був порушений хоча на особисту думку вважаю його не практичним.

5.8 ( Співробітник може бути підвищений тільки два рази в день якщо бездоганно виконує свої обов'язки та має звіт. )

Як можна побачити по "Звіти про виконану роботу" (Тема на форумі) Ніхто крім мене не викладав звітність. Тому навіть 2-3-4 ранги не могли отримати свої посади без звітності якщо навіть забрати той пункт, що лідер за ігрову валюту ставив на посади гравців. Чим я вважаю порушив ще один пункт ;)

7.7 (Заборонено звільняти без зазначення номера пункту, який порушив гравець (Якщо причина звільнення - порушення статуту тощо).)

Цей пункт вважаю найголовнішим , тому що пан Денис Поляков отримував дуже суворе покарання по цій статті. По цьому пункту чітко зазначено , що заборонено звільняти без зазначення НОМЕРА ПУНКТУ (6) що зробленно не було (Трудова) .

"Загальні правила проекту"

2.9 ( Заборонено мати на мультиакаунтах майно: будинок/квартиру/бізнес, якщо воно вже є на основному обліковому записі. За порушення правил блокуються два облікові записи.
- Лідерам / саппортам / адміністраторам суворо заборонено грати на мультиаккаунтах.)

Повертаючись до пункту 1.9 Адміністрація по тим самим "логам" може побачити , що лідер був активний пару днів тому з твінка на якому є нерухомість.

9.2. Заборонено будь-які грошові махінації, обман гравців на майно/великі суми грошей (від 100.000).

Вважаю оманою гравців зі сторони лідера як наприклад з гравцем "Костя Тисюк" якого було взято в фракцію за ігрову валюту та через пару днів звільнено. Після цього в них почався конфлікт який можна побачити по неодноразовим скаргам лідера. По тим самим логам ЗГС та ГС можуть подивитись КД та грошовий переказ ігрової валюти.

Також хочу наголосити , що з 27.05.2023 до 12.06.2023 в фракції МР Дніпра НЕ БУЛО ЖОДНОГО НАБОРУ у фракцію зі сторони лідера

В справжне та справедливе покарання не вірю тому але для історії та загального доступу залишу її тут як приклад безтолкового управління фракцією ?

P.S. Також буду сприймати спокійно та з величезною повагою шаблонну відповідь від ЗГС та ГС "недостатньо доказів" або "З лідером буде проведено бесіду".

4. Особисті докази (скриншот/відео): Все вище під пунктами порушення.

5. Дата походження: 11.06.2023

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Якщо ви вважаєте що моя відповідь в попередній скарзі не коректна та не справедлива.
Тоді очікуйте відповідь від ГА/ЗГА

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі