Розглянуто Володимир Чумаченко|Порушення приватного адвоката

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Маркус Фікс ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
614
Реакції
1,117
Бали
113
1. Ваш нікнейм:Максим Долар
2. Нікнейм порушника:Володимир Чумаченко
3. Суть скарги:Я затримав громадянина, який попросив приватного адвоката. Після прибуття адвоката затриманий попросив конфіденційну розмову, після чого я вийшов з кабінету та очікував поруч із дверима.
Через деякий час я випадково відчинив двері й побачив, що затриманий знаходиться без кайданок біля виходу. Спершу подумав, що помилився, але переглянув з телефону й переконався, що з нього дійсно були зняті кайданки. Коли я зайшов до кабінету, затриманий вибіг, і мені довелося застосувати тайзер.
Після цього адвокат приєднався до голосового каналу та почав некоректно поводитись, звинувачуючи мене в тому, що нібито я сам зняв кайданки із затриманого. Я вважаю, що адвокат міг умисно зняти їх сторонніми засобами (наприклад, кусачками), оскільки затриманий фізично не мав такої можливості.
Через такі дії затриманий міг просто вийти з гри без будь-яких наслідків, адже перебував без кайданок.

Прошу розглянути дану ситуацію та позбавити цього приватного адвоката права займати відповідну посаду, оскільки він не виконує свої обов’язки та сприяє порушенню правил.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):тик
5. Дата порушення: 30.11.2025

Тимур Бейтман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Жов 2023
Дописи
283
Реакції
402
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:

Не побачив жодних порушень правил UKRAINE GTA, фактичних доказів що це саме Володимир Чумаченко зняв кайданки також не побачив.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі