Відмовлено Володя Мельник/Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Григорій Бандаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
129
Реакції
88
Бали
33
1.Нікнейм адміністратора:Володя Мельник
2.Особистий нікнейм: Григорій Бандаренко
3.Суть скарги:
Вітаю.
Я звертаюся, щоб пояснити обставини, які сталися напередодні мого бану, та висловити свою позицію щодо цього інциденту.

Перед тим як лягати спати та збиратися у заплановану подорож (про що свідчить моя відповідна заява на держпорталі), мені несподівано написали давні знайомі й терміново покликали у Discord. Під час розмови вони почали розповідати, що "обманули" людину з приводу котеджу, нібито без жодних доказів з її боку. При цьому вони сказали, що пояснили адміністратору, ніби я передав цю нерухомість як подарунок – чи то Черевачу, чи то Шевчуку, точно не пригадую.

На мої прямі заперечення, що мене намагаються "злити", вони почали благати не викривати їх. Усе виглядало як спроба перекласти провину. Я чудово розумів, що все це можна перевірити по логах і що вся схема виглядає очевидно. Але в силу обставин (я вже мав виходити, бо поспішав у справах даю силку на неактив- "Тиць"), я "умовно погодився", щоб не затягувати розмову.

Нажаль, відео фрагмент цієї ситуації не зберігся, бо мій оверлей NVIDIA злагав і не записав його, хоча я намагався це зробити.

Вже близько 4-ї години ночі, я отримав повідомлення, що мене забанили. Це було для мене шоком. Я одразу пішов на форум, адже для мене ця ситуація — важлива не в контексті майна (я ніколи не гнався за ним, не мав навіть і 100 млн на руках за весь час гри який провів на проекті який був досить довгий), а в контексті людських відносин, часу, що я проводив із друзями, і моєї репутації.

Я прошу переглянути ситуацію з урахуванням вище зазначених фактів та логів. Зі свого боку — готовий до повного сприяння та співпраці. У мене не було мети щось привласнити чи брати участь у схемах. Як видно з мого профілю, я завжди грав чесно, не порушував грубо правил, і завжди дорожив часом, проведеним на проекті. Я не намагався обманути адміністратора або адміністрацію та зі мною ніхто не зв'язувався, але не вигороджую себе просто дорогий час.
Усе , що можу прикласти з доказів то це скріни з телеграм та діскорд

Дякую за розгляд. Готовий надати додаткову інформацію чи пояснення при необхідності.

З повагою,
chepuha

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

5.Дата походження:26.07.2025

Вкладення

• IMG_20250726_043635_006.jpg
    IMG_20250726_043635_006.jpg
    354.4 Кб · Перегляди: 80
  • Screenshot_2025-07-26-04-15-16-400_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-07-26-04-15-16-400_org.telegram.messenger.jpg
    1.4 Mб · Перегляди: 82
  • Screenshot_2025-07-26-04-15-14-124_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2025-07-26-04-15-14-124_org.telegram.messenger.jpg
    1.4 Mб · Перегляди: 77
  • Screenshot_2025-07-26-04-15-27-599_com.discord.jpg
    Screenshot_2025-07-26-04-15-27-599_com.discord.jpg
    354.6 Кб · Перегляди: 82

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю

Спілкувавшись з вами та з потерпілими гравцями, вислухавши обидві сторони ми дійшли до того що у вас немає жодних доказів своєї невинності та навпроти гравці які постраждали в даній ситуації надали достатньо доказів та фактів при загальній дискусії з вами
Пізніше в наслідку детальної перевірки наданої інформації ви отримали блокування

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі