Відмовлено Володя Мельник| Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігнат Орео

Козак
Реєстрування
24 Кві 2024
Дописи
27
Реакції
14
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Володя Мельник
  2. Особистий нікнейм: Ігнат Орео
  3. Суть скарги: Написав скаргу на гравців, де було МДМ. Для того, щоб побачити айді гравців, які порушували- підійшов до них ближче. Адміністратор розглянувши скаргу видав мені покарання за 6.13 (ПГ).
    1. "MDM" - Massive DeathMatch - доведення трьох і більше гравців до несвідомого стану без вагомої IC причини. На фрапсі видно одного гравця з клану, можливо в них війна. Але так як інші гравці, яких вбили були в МОЗ та ніяк не могли знати за взаємовідносини між кланами. Також на першому відео було видно та чутно образу в нашу сторону. В свою чергу ми ніяк не взаємодіяли з порушниками.
    2. На гравця з айді 197909 за вчора було надіслано 8 скарг. Я маю великі сумніви, що хоч в одній з цих скарг була вагома ІС причина вбивати гравців та порушувати правила сервера.
    3. Мені було видано покарання за 6.13, а саме "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо.
    Я був би повністью згоден з покаранням, якщо нас почали вбивати маюючи ІС причину, а ми просто стояли б на місці, але враховуючи, що порушники просто приїхали та почали МДМити- РП ситуації не було. А якщо РП ситуації не було- то й порушення правилу 6.13, а саме "відсутність інстинкту самозбереження" не пошируюється на дану ситуацію. P.S. Якщо ми беремо до уваги, що при нонрп діях потрібно додержуватись правил щодо ПГ- то я можу спокійно піти та вбити без ІС причини людину, котра стоїть в AFK та подати на неї скаргу за ПГ, адже вона "не втікала та не мала інстинкту самозбреження", а якщо брати до уваги що AFK прирівнюють до сну, то по данній логіці людина повинна була прокинутись від пострілів або від болю. Так я отримаю покарання згідно правил проєкту, але в свою чергу буду вимагати покарання людей, які "порушили 6.13".
    4. Зі слів адміністрації "таке могло трапитись в реальному житті" я згоден, АЛЕ в такому випадку надайте Схвалену РП біографію двух гравців, які зробили МДМ, де вказано, що вони психічно хворі або ще якість РП причини, спираючись на які, вони можуть вбивати людей без ІС причини.
    P.S.S. якщо ж все таки скаргу та покарання передивляться та "анулюють" покарання- прошу видати компенсацію за jail 30+ пропущенний payday та витрачений час на скаргу та її розгляд (адже через покарання мою заявку на ІП не можуть схвалити та допустити гравця, який порушує правила серверу.)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга, видача покарання
  5. Дата походження: 04.04.2025 00:37:03.

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Переглянувши скаргу, адміністратор видав покарання вірно
На початку відео йшла стрільба "Війна" між кланом Одінс і Девілс
Ви почали бігти під пулі і стояти на місці, під час того як по вам вівся вогонь
Любий з гравців які померли могли подати скаргу, і Ви також навіть якби вмерли на відстані, адміністрація може переглянути по логам який гравець вас вбив, а також при смерті є меню "замовлення" в якому пише нікнейм

1743774871688.png

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі