Сердж Кулаківський
Було весело, всім Дякую!
- Реєстрування
- 20 Сер 2024
- Дописи
- 262
- Реакції
- 107
- Бали
- 88
1. Ваш нікнейм: Сердж Кулаківський
2. Нікнейм порушника: Володя Тейт [141680]
3. Суть скарги: Я посадив гравця в ІТТ і коли виїжджав із НПУ Д (нижня парковка), мені перекрив дорогу гравець Володя Тейт. Я дав йому попередження, щоб він від’їхав, але він не відреагував і навмисно наїхав на мене.
Після цього я розцінив його дії як напад на державну територію і на мене самого та відкрив вогонь у відповідь.
Зі сторони гравця були порушення:
6.3.1 "DB in GZ" - наїзд транспортом у зеленій зоні
6.2.1 "DM in GZ" - довів мене до несвідомого стану
6.13 "PG"
Після цього він мене вбив, а також обізвав "імбецилом" і дуже пагано висловився.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Докази Таймкоди: DB in GZ 1:30; DM in GZ 3:33; Вислослювання: 3:35
5. Дата порушення: 01.05.2026
2. Нікнейм порушника: Володя Тейт [141680]
3. Суть скарги: Я посадив гравця в ІТТ і коли виїжджав із НПУ Д (нижня парковка), мені перекрив дорогу гравець Володя Тейт. Я дав йому попередження, щоб він від’їхав, але він не відреагував і навмисно наїхав на мене.
Після цього я розцінив його дії як напад на державну територію і на мене самого та відкрив вогонь у відповідь.
Зі сторони гравця були порушення:
6.3.1 "DB in GZ" - наїзд транспортом у зеленій зоні
6.2.1 "DM in GZ" - довів мене до несвідомого стану
6.13 "PG"
Після цього він мене вбив, а також обізвав "імбецилом" і дуже пагано висловився.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Докази Таймкоди: DB in GZ 1:30; DM in GZ 3:33; Вислослювання: 3:35
5. Дата порушення: 01.05.2026