Відмовлено Володя мельник/оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макар Власов

Новий гравець
Реєстрування
26 Вер 2024
Дописи
3
Реакції
1
Бали
8
1.Володя Мельник
2.Макар Власов 99879
3.Я являюсь братом Вадима Власова 146100,спустя 5 минут после того как я зашел в игру прекраснейший человек Володя Мельник отправил меня в бан на 10 дней по причине:Обход бана.Я категорически не согласен с этим решением,потому-что я не ВАДИМ ВЛАСОВ,а я его брат поэтому прошу меня разбанить и не делать больше таких глупостей,мой дискорд:scrouly.
Вы в любой момент можете убедиться в том что я не Вадим Власов а я его брат,так как у моего брата ник в дс obersturmbannfuhrer21
Прошу меня розбанить,так как я был забанен из-за некомпетентности администрации UKRAINE GTA,если вам нужны доказательства то что мы два разных человека то мы можем вам их предьявить,вам стоит лишь написать или позвонить мне или моему брату и вы во всем убедитесь.
Прошу администрацию более внимательно относится к своей работе,так как сейчас оценка вам максимум 4 из 10.
Спасибо за понимание!
4.https://imgur.com/gallery/kk-D4ICiJP
5.17.04.2025

Володя Мельник

ГА 01 на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
29 Кві 2024
Дописи
1,096
Реакції
554
Бали
198
Вітаю, ви отримали блокування за Порушення правил UKRAINE GTA 2.6 ''обхід бану''
тому що ваш другий аккаунт - Серафім Щасливий знаходиться в активному блокуванні
очікуємо розгляду ГА / ЗГА

Останнє редагування:

Таїсія Салайда

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2024
Дописи
1,976
Реакції
1,000
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Ваш, твінк акаунт - Серафім Щасливий [#148606] було заблоковано за образи, через це коли Ви зайшли з основного акаунту, Ви отримали блокування по правилу Ukraine GTA
2.6. Заборонено грати з іншого акаунту обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони, не залежно від дати створення акаунту. | Бан х2 до отриманого покарання на іншому акаунті, без урахування відбутих днів у покаранні
Примітка: використання стороннього ПЗ, образа UKRAINE GTA (керівництва / адміністрації / рідних / тощо), НонРп шахрайство, обман, махінації, передача акаунту, тощо.
Адміністратор видав покарання вірно, відбувайте термін покарання.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі