Відмовлено Вольдемар Зеленський \ покарання 2-гої особи без скарги на неї

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
78
Реакції
15
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Вольдемар Зеленський
  2. Особистий нікнейм: Алі Шевченко
  3. Суть скарги: Винесене рішення про покарання 2-гої особи без скарги на неї.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик сюди відео яке я використовував в скаргі відео до мого 1-го репорту
  5. Дата походження: 17.12.23 00:07

Я розумію що адміністратори чи модератори хочуть зробити як можна більше доброї роботи, але в цьому випадку це недоречно.
Мною було залишено скаргу на гравця який сидів біля нпу м.Харків і вбивав всіх хто виходить з будівлі відразу на чек поінті (в моєму випадку випустили з буцигарні), в результаті що цей гравець вбив одну особу і було зрозуміло що я наступний ( я вийшов зі свого спокійного стану і почав матюгатись - це реакція на щось нестандартне)

Я розумію що матюгатись недобре але це результат дій гравця , особа вбила 2-е чоловік, а отримає чи отримала покарання фактично за вбивстро 1-го , може бути ще варіант що він стрім-снайпив але тут точно довести неможна.

Модератор Вольдемар Зеленський виніс мені вирок без скарги на мене за мої дії, і використовуючи мій фрапс проти мене - я розумію так, якщо ця людина була ображена чи принижена моїми діями то нехай залишить скаргу зі своїми доказами і зі своїм фрапсом - тоді це підлягає розгляду . І покарання для мене значно більше ніж для гравця який вбивав всіх в зеленій зоні без причини!

Розглянувши Вашу скаргу виношу вердикт.
Гравець Артьом Євченко #51898 отримає покарання згідно з Правилами сервера:
DM ZZ - /jail 180 або /warn

Гравець Алі Шевченко #16831 отримає покарання згідно з Правилами сервера:
Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 3-14

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі