Розглянуто Вопрос

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даніл Патронов

Новий гравець
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
53
Реакції
2
Бали
11
Доброе утро, чего вы не сделаете какую-нибудь компенсацию, например как на других рп если админ просто так посадил в кпз то выдают компенсацию, а тут 120хв і тільки через 2 дні ви розглянули жб на форум. Вы думаєте мені ще не всеодно, отримає він покарання чи ні. Хочу підмітити щоб всі жб на Багданчік Шелбі переглядав якийсь адмін окрім Микола Шевчук, бо як на мене він просто так відхиляє жб на цього гравця. Найкращий адмін цього серверу це Артем Українець і Ярослав Рибальченко, а інші або подкупні як Микола Шевчук або просто садять всіх подряд в кпз. Дякую за увагу.

Ангела Меркель

Активний
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
231
Реакції
73
Бали
33
Вітаю, шановний гравець! Чим на вашу думку обумовлено те, що всі адміністратори підкупні і яким чином чи можно зробити? Микола Шевчук закріплений саме за тим розділом і інші адміністратори не можуть розглядати ті скарги. Хотілось би, щоб ви мали докази до своїх слів з приводу ВСІХ адміністраторів. Якщо таких немає, то чекаємо ваших вибачень!!!

Ангела Меркель

Активний
Реєстрування
8 Лют 2023
Дописи
231
Реакції
73
Бали
33
Контролювати всю нашу роботу та писати скарги у вас час на це є, а ознайомитись із правилами серверу часу ,на жаль, немає. Бо як би ви знали правила то знали б , те що ви написали є наклепом та оск адміністрації.

Даніл Патронов

Новий гравець
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
53
Реакції
2
Бали
11
Пробачте, трохи перебільшив але коли знімуть Дениса Ская? Або скільки ще йому доган, бо як на мене їх не мало, але Я просто не зрозумів якщо просто так посадили то треба відсижувати? Я ж писав на форум щоб випустили а не для того щоб він отримав наказання, тобто якщо він мене ще раз посадить йому теж нічого не буде? І так передивіться за що Микола Шевчук відмінив мої 3 жб (це було 26.07)

Даніл Патронов

Новий гравець
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
53
Реакції
2
Бали
11
І так якщо вам не складно передивіться всі жб на гравця Богданчік Шелбі. Дякую.

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Якщо адміністратор видав не вірне покарання, ми завжди компенсуємо потрачений час у вигляді ігрової валюти.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі