Розглянуто Вот якось так

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мері Альваресс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Сер 2024
Дописи
193
Реакції
317
Бали
108
1. Ваш нікнейм: Мері Кабіна
2. Нікнейм адміністратора: Джеймс Дніпровський
3. Суть скарги:

Хочу звернутись зі скаргою на дії адміністратора. Виникла ситуація, при якій адміністратор відмовляється виходити на зв’язок, коли його просять приєднатись до розмови для вирішення спірного питання. Це ускладнює можливість нормально врегулювати конфлікт.
Також це не перший випадок, коли з його сторони спостерігається подібна поведінка. Раніше вже були ситуації, де даний адміністратор без пояснення причин видавав покарання по максимуму, не намагаючись розібратись у ситуації більш детально.
Прошу звернути увагу на дану поведінку та провести перевірку дій адміністратора, оскільки це впливає на комфорт гри та справедливість рішень.
Прошу провести співбесіду з даним Адміністратором
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 05.05.2026

Джеймсон Дніпровський

| 06 Подільський край
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
349
Реакції
805
Бали
153
Вітаю, на зв'язку Джеймсон, давайте розберемось більш детально цю ситуацію!
На вашому скріншоті видно тільки одне моє повідомлення в чат, але хочу наголосити що я не одразу від вас так скажемо втік, я продовжив діалог з вашим товаришем "Матеуш Кабіна" який викликав репорт і пояснив йому за що я вас відправив у мут так як ви кудись убігли, ви назвали людину поганим словом на букву "Д", також після цього я сказав вашому товаришу що у вас з тим гравцем є війна кланів, і він мав повне право вас вбити!
Щодо покарань, я всім видаю покарання згідно правил UG і видав вам одне з мінімальних покарань за порушення згідно правила -
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів

Гарної гри на Ukraine GTA, очікуйте відповіді від ГА/ЗГА

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

Ознайомившись із вашою скаргою, виношу вердикт.
Звертаю вашу увагу, що адміністрація не завжди має можливість приєднуватись до Discord або виходити на зв’язок у той момент, коли цього потребує гравець. Це пов’язано з великим навантаженням на адміністрацію, зокрема значною кількістю репортів, які необхідно оперативно обробляти безпосередньо в грі.

Щодо вашого невдоволення покараннями — якщо ви не згодні з виданим покаранням або вважаєте його несправедливим, для цього передбачено окремий розділ подачі скарг. У такому випадку ваша ситуація буде детально розглянута та перевірена відповідно до правил.
З даним Адміністратором буде проведена співбесіда і в майбутньому як що не буде великого навантаження то він приділить вам увагу в Discord

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі