Вітаю!
Надаю розгорнуте обґрунтування щодо вашої скарги, а також аналіз вашої системної поведінки в ігрових чатах та на форумі проєкту.
1. Щодо вихідного порушення в грі (п.п. 4.10, 4.12.1) і дій у розділі скарг:
- Факти: У VIP-чаті ви вдалися до публічного обговорення дій адміністрації, висловлюючи некоректні претензії щодо виданиму іншому гравцю муту. Окрім цього, з вашого боку лунали провокаційні заяви та некоректні порівняння регламенту нашого проєкту з ресурсами країни-агресора, а саме (цитую): "А в нас що, заборонено обговорювати адмінів? Це вже більше на гта рашку подібно)"
- Суть правила: VIP-чат створений для комфортного спілкування гравців, а не для підриву авторитету адміністрації, розгону конфліктів чи порівняння проєкту з ресурсами ворожої країни. Будь-які подібні висловлювання у загальному чаті є прямим порушенням п.п. 4.12.1.
2. Маніпуляція термінологією та "словниковий захист":
- Використання сленгу зі зміненими літерами або підміною понять (зокрема, маскування завуальованих образ під професії на кшталт "педагог") для уникнення покарання оцінюється адміністрацією за фактичним контекстом та наміром, а не за буквою словникового визначення.
- Посилання на використання інструментів перевірки (ШІ) були надані виключно для наочного роз'яснення того, як саме працює подібний ігровий сленг у сучасному ком'юніті. Ваші закиди щодо "непрофесіоналізму" є лише оффтопом.
3. Оцінка рішення керівництва та дублювання скарг:
- Вашу первинну скаргу вже було детально розглянуто Головним Адміністратором, який підтвердив: покарання видано вірно.
- Не погодившись із вердиктом, ви продовжуєте дублювати аналогічні теми, створювати нові скарги на керівництво серверу та оскаржувати рішення, яке вже було остаточно прийнято.
4. Систематичний оффтоп та втручання в чужі теми:
- Зафіксовано систематичне залишення коментарів у розділах інших гравців, де ви не є автором теми (зокрема, виступаючи третьою стороною та доповнюючи чужі скарги своїми претензіями). Правила форуму суворо забороняють оффтоп та втручання в розгляд скарг сторонніми особами.
5. Систематична подача скарг та кваліфікація за п.п. 6.36 (Злив):
- Після того, як Головний Администратор вже надав остаточну відповідь про правомірність покарання, ви продовжуєте дублювати аналогічні теми, створювати скарги на керівництво серверу та додавати безпідставні претензії про ЦР.
- Ознайомимось із цим правилом:
- Накопичення відхилених скарг, флуд однотипними темами після вердикту ГА та фабрикація вигаданих претензій прямо підпадають під ознаки навмисного зливу адміністратора. У разі відхилення ваших поточних скарг, сукупність цих дій буде розглядатись як пряме порушення п.п. 6.36 із відповідним блокуванням облікового запису.
6. Щодо закидів про перебування на Центральному Ринку та "вплив на РП":
- Перебування поруч з наметом №11 на ЦР та наявність червоного нікнейму були зумовлені проведенням власного обміну з гравцем. Адміністратор перебуває у своєму статусі відкрито, що виключає будь-яке приховане втручання в ігровий процес чи викривлення РП.
- На наведеному доказі з чату чітко видно, що після пропозиції стороннього гравця віддати скін за 500к, з мого боку слідувала суто жартівлива відповідь: "50кк можу". Це є звичайною іронією у відповідь на абсурдну ціну, а не "ігровими торгами" чи впливом на економіку сервера.
- У скарзі ви особисто зазначаєте: "не зміг знайти правила для адміністраторів... мушу спиратись на загальноприйняті правила інших проєктів". Спроба висувати звинувачення, спираючись на здогадки, правила сторонніх ресурсів та власне зізнання у незнанні регламенту нашого проєкту, є прямою маніпуляцією та штучною фабрикацією претензій.
Тепер можемо підсумувати Ваші дії: вони демонструють свідоме намагання ускладнити роботу адміністрації через створення об'ємних безпідставних текстів, маніпуляцію регламентом, систематичний оффтоп та штучне накопичення претензій (зокрема щодо ЦР), що має прямі ознаки навмисного зливу адмін-складу. Окрім цього, ваші ж заяви у скарзі про "незнання чи неможливість знайти правила" лише підтверджують безпідставність ваших звинувачень: оцінювати професіоналізм адміністрації та оскаржувати дії, не володіючи базовим регламентом проєкту, є прямою маніпуляцією.
Окремо наголошую, що подальший флуд аналогічними темами та створення скарг-дублікатів буде розцінюватися як порушення правил форуму, що призведе до відповідного покарання на форумі.
Очікуйте остаточного вердикту.
1. 2.1 пункту правил подання скарги на адміністрацію. А саме "повідомлення, що не стосуються суті скарги.". Я вас запрошував обговорити це в ДС каналі сервера як порадив мені ГА Шнайдер, ви відмовились. До того ж, повторюсь, інші адміністратори, а саме старший адміністратор та ще один, імен яких я не пам'ятаю, не змогли пов'язати мої слова з виданим мені покаранням, і порекомендували написати скаргу на ГА.
Стосовно віп-чату, надайте пункт правла який ви "процитували". Знайшов тільки 5.12.3 та 5.12.4, що не підтверджують ваші слова, тобто якраз ви маніпулююєте, та вигадуєте правила.
2. Теж 2.1 пункту правил подання скарги на адміністрацію. Але відповім, як говорив раніше, ваш запит в гугл є провокаційним для ШІ, і він надасть образливе значення для практично любого, навіть хорошого слова. Якщо вже так судити, з тим покаранням я згідний, а от ваше роз'яснення провокаційне.
3. Теж 2.1 пункту правил подання скарги на адміністрацію. Додам, жодного дублювання не було, перша скарга на вас за неправомірне видання муту, друга на ГА за необ'єктивність, та третя знову на вас за ЦР.
4. Теж 2.1 пункту правил подання скарги на адміністрацію. Ви звинувачуєте мене в оффтопі, хоча самі цим і займаєтесь зараз. Ваше твердження "
Систематичний оффтоп та втручання в чужі теми" не є вірним, так як це відбулось тільки раз, а не відбувається систематично. До ваших інших слів:"
та втручання в розгляд скарг сторонніми особами." знову, такого правила я не знайшов, тому знову безпідставні звинувачення та видумання правил.
5. А ось тут вже пряме значення слова "МАНІПУЛЯЦІЯ", цим правилом ви стараєтесь залякати мене баном і намагаєтесь "прикрити" мені рота. Кожна моя скарга опирається на правила серверу, щодо ЦР опишу в наступному пункті. Щодо аналогічних тем, повторюсь, кожна моя тема має окрему історію, і не пов'язана з минулими.
6. Повторюсь, перед поданням даної скарги я проконсультувався з іншим адміністратором, так як правила для адмінів - відкриті тільки для адмінів, і він чітко сказав - короткотривале торгування на ЦР дозволене без червоного нікнейму, без торгів і РП договорів, або з червоним нн для швидкого продажу по попередній домовленості. Тому опираюсь на його слова. Сумніваюсь що в правилах є примітка "Саркастичний торг з іронією дозволений"... Далі, найцікавіше, ви вириваєте мої слова з контексту, слова "так як в правилах сервера не зазначено що саме означає РП в термінології цього серверу, хто такий адмін та інше, мушу спиратись на такі" відносяться тільки до термінів "Адмін" та "РП", адже саме такі правила дають розуміння, чи адміністратор РП персонаж, чи нонРП, і в яких випадках адміністратор може бути в РП ситуації. До того ж, на ЦР ви самі сказали - якщо я маю притензії то щоб писав на форум. Узагальним цю відповідь, ви ставите під сумнів компетенцію вашого колеги, та свідомо, чи не свідомо звинувачуєте його в омані гравців.