Сережа Новік
ГС Гатило
- Реєстрування
- 11 Жов 2023
- Дописи
- 47
- Реакції
- 74
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора:Всеволод Нестайко
- Особистий нікнейм: Сережа Новік
- Суть скарги:
- Отримав покарання за DM, хоча на це була адекватна RP причина, розумію що адміністратор простежив не за всією ситуацією, тому я вирішив позвати його у дискорд, та надати свій відеодоказ повної ситуації, за для того, щоб мені зняли покарання. Отримав я відповідь від "Ігрового помічника" таку "Це не є RP причиною", також почав говорити, що з моєї сторони є NonRP Дії, а саме стрільба після отриманної шкоди від авто, якщо так взяти ситуацію, то у гравця ті самі NonRP Дії, та додатковий NonRP Drive, це якщо поглибоюватись в RP канони
Від себе прошу зняття покарання, видачі компенсації(у розмірі 50к+2 М4), проведення бесіди з ігровим помічником та видачі покарання гравцю, а саме
DB + DM Car + 5.5 За приховування, навмисне не повідомлення про порушення з боку гравця в репорт - гравець отримує покарання відповідні покаранню порушення гравця, тобто той самий DM він повинен також отримати, і за можливості переглянути в логах чи під час тарану не застосовувався багоюз у клавіші "F12"(для того, щоб авто не отримало шкоди)
DB + DM Car + 5.5 За приховування, навмисне не повідомлення про порушення з боку гравця в репорт - гравець отримує покарання відповідні покаранню порушення гравця, тобто той самий DM він повинен також отримати, і за можливості переглянути в логах чи під час тарану не застосовувався багоюз у клавіші "F12"(для того, щоб авто не отримало шкоди)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 30.06.2024