Відмовлено Всеволод Нестайко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сережа Новік

ГС Гатило
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
47
Реакції
74
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Всеволод Нестайко
  2. Особистий нікнейм: Сережа Новік
  3. Суть скарги:
  4. Отримав покарання за DM, хоча на це була адекватна RP причина, розумію що адміністратор простежив не за всією ситуацією, тому я вирішив позвати його у дискорд, та надати свій відеодоказ повної ситуації, за для того, щоб мені зняли покарання. Отримав я відповідь від "Ігрового помічника" таку "Це не є RP причиною", також почав говорити, що з моєї сторони є NonRP Дії, а саме стрільба після отриманної шкоди від авто, якщо так взяти ситуацію, то у гравця ті самі NonRP Дії, та додатковий NonRP Drive, це якщо поглибоюватись в RP канони
Від себе прошу зняття покарання, видачі компенсації(у розмірі 50к+2 М4), проведення бесіди з ігровим помічником та видачі покарання гравцю, а саме
DB + DM Car + 5.5 За приховування, навмисне не повідомлення про порушення з боку гравця в репорт - гравець отримує покарання відповідні покаранню порушення гравця, тобто той самий DM він повинен також отримати, і за можливості переглянути в логах чи під час тарану не застосовувався багоюз у клавіші "F12"(для того, щоб авто не отримало шкоди)
  1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  2. Дата походження: 30.06.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,031
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Так як зі сторони адміністратора було видно ДМ - він видав покарання згідно ситуації.
Стосовно наданого відео доказу - покарання були зняті.

Гравець Мирослав Сидор [6831311] отримає наступні покарання:

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі