Розглянуто Вся правда про адміністрацію 03 сервера, прошу розглянути і вжити заходів // Для Олега Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alex Aseev

Козак
Реєстрування
24 Січ 2025
Дописи
2
Реакції
10
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Денчік Найс, ід 87806
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:
ЗВЕРНЕННЯ ЩОДО РОБОТИ АДМІНІСТРАЦІЇ ТА СИТУАЦІЇ НА СЕРВЕРІ

Від:
Денчіка Найса Тема: Некомпетентність адміністрації, корупція та порушення правил

1. Керівництво: Валерія Савченко та Сергій Голд

Почнемо з Валерії Савченко і Сергія Голда, а саме — як вони відповідають на репорти. Вони прилітають на виклик і не відповідають по суті, їх ніколи не можна докликатися. Відповідають завжди ігрові помічники, хоча адміністратори є у мережі. Вони відкидають людей, наприклад, за ДМ, але коли потрібна їхня допомога — їх ніколи немає і допомогти вони не можуть.

Щодо форуму: заявки для Валерії Савченко розглядає Сергій Голд, або навпаки — пишеш для Валерії, а розглядає Сергій. На розгляд скарги треба чекати довго: від 3 до 6 днів. Також хотілося б наголосити на тому, кого вони беруть в ігрові помічники. Набирають людей, які нічого не знають, не вміють нічого робити, і, що найголовніше, їх нічому не вчать.

2. Порушення та корупція з боку адміністраторів

• Коля Середа (4 ранг). Працює по корупції: відкидає людей за гроші, бере хабарі. Знайомиться з дівчатами, бере їх Instagram, бо вважає себе «крутим адміністратором». Його завжди можна підкупити.
  • Андрій Берлінов. Займається повним свавіллям. Відкидає людей по максимуму — варто його послати на три букви, і він вже видає максимальне покарання. Так само займається корупцією. Валерія і Сергій завжди його прикривають.
  • Артем Українець. Людина вже давно є адміністратором, тому він собі дуже багато чого дозволяє. Не виконує свою роботу, хамськи ставиться до гравців. Я цю людину знаю доволі давно: на початку він був нормальним, але чим більше влади, тим більше він ставав нахабним. Також бере хабарі.
  • Данієль Хомс (Неоф). Страшна корупція, знімає догани за гроші. Був випадок з кланом «Бархатних», коли їхній модер у реальному житті подарував йому на весілля 250 доларів, після чого він їм зробив нескінченні М4. Прошу перевірити цей факт та надати покарання.
Загальний висновок: Якщо подивитись на нашу адміністрацію, зараз немає нормальних адмінів, як колись. Всі беруть хабарі — як ігрову валюту, так і справжні гроші.

3. Позитивний приклад: Іра Біла

Хотілося би згадати хорошого адміністратора — Іру Білу. Вона дуже хороший адміністратор, найкраща з усіх. Завжди готова прийти на допомогу. На даний момент вона грає не дуже часто, але хотілося б бачити її більше, бо це дуже компетентний адміністратор. Якщо просиш вийти у войс — вона не відмовляється, як інші, і вирішує вашу проблему.

Порада для Олега Галицького: з неї вийшов би непоганий ЗГА. Це єдиний нормальний адмін на даний момент з цієї конторки. Завжди любимо і пам’ятаємо.

4. Характеристика інших адміністраторів

• Артур Алабаєв. Він для адміністрації ще замалий, не тягне на цю посаду. Ніколи не може прийти і дати відповідь, кричить «біжіть на форум», знаючи, що його прикриють. Та сама корупція теж присутня.
  • Коді Флоренс. Страшна корупція, толку з нього мало, взагалі не знаю, що він там робить. Відкидає за просту образу по максимуму та бере хабарі в реальному житті.
  • Леонід Нижник. Таке відчуття, ніби він втік з лісу. Спілкуватися не вміє, все, що він вміє — це пищати «подавайте заявку на форум». Пояснити нічого не може. Толку з нього теж мало.
  • Микита Мусангович. Просто ноунейм, лізе куди не треба. Який він старший модератор? Взагалі не розумію, хто його туди поставив і за які заслуги.
  • Вікторія Кизима. Хотілося би нагадати, як вона прикривала Данила Донецького, коли він продавав вірти. Але продовжуйте підвищувати її, перед тим як брати на «п'ятірку».

5. Медіа-партнери (Ютубери)

Окремо про Юрія Кротова. Лиса мавпа з гранатою. Все, що вміє — це відкидати, червоніє як буряк. Як йому взагалі дали співпрацю (ютуберку)?

6. Гравці, що потребують контролю

Хотілося би нагадати про гравців, за якими потрібен жорсткий контроль: Олежка Володимирович, Олежка Капірзона, Вася Ворон, Віка Службова, Денис Шашкін, Соломійка Копійка, Вадім Харковський, Вадім Зеленський, Магу Молдован, Марік, Андрій Докер, Максим Шалений, Богдан Швидкий, Ваньок Данилюк, Олександра Учіха, Іван Учіха, Саня Хамстер, Євгеній Грозний, Артур Скажений, Артем Войтов, Аріами Хейс, Магамед Журбенко і Андрій Форд.

7. Шахрайство та маніпуляції

Ще у нас на сервері є такі гравці, як Єлизавета Гром (незрозуміло, вона то Гром, то Вовка), яка «скаче» наліво і направо, і там ще її подруги. Якщо чесно, багато дівчат розводять хлопців на гроші, використовують їх. А саме ті, кого я знаю: Єлизавета Гром, Діана (її подруга), Олександра Учіха, Аріами Хейс, Соломійка Копійка, Віка Службова. Лісі Клауд — взагалі не знаю, як їй дісталася посада на ЦР, мабуть, через особисті стосунки. Спитаєте мене, чи мені це образливо? Так, мені образливо, що дівчата користуються таким способом, а я ні.

Підсумок

Будь ласка, прийміть міри! Грати стає нереально, гра котиться вниз з такими людьми. Багато гравців через них залишають проєкт.

Я все сказав.

З любов'ю, від вашого улюбленого гравця, Денчік Найс
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення: 13.12.2025

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Адміністрація працює відповідно до правил UG.
Дана скарга не може бути розглянута, оскільки ви видаєте себе за іншого гравця та вводите адміністрацію в оману. Треба пильно слідкувати з яких акаунтів ви подаєте скарги.Не буду вдаватись в подробиці хто саме написав цю скаргу, щоб не виставити вас перед гравцями у поганому світі.

Звинувачення, які ви описали, не мають жодних доказів. Для скарг такого рівня потрібна реальна доказова база, відео, скріни, а не просто слова.

Інформація про «весілля Данієля» та «нескінченні М4» , на жаль, а може і на щастя вигадка. Ні таких подій, ні подібних дій з боку адміністрації не було.
Так само твердження про те, що адміністрація бере гроші, не відповідає дійсності. За всіма адміністраторами ведеться постійний контроль, і будь-які порушення ніколи не залишаються непоміченими, вони можуть лише бути по різному покарані, у вигляді дисциплінарних стягнень або індивідуальних розмов.

ГА та ЗГА відповідають у вільний час від основної адміністративної роботи або у критичних ситуаціях, коли є великий наплив репортів/гравців. Це нормальна практика, для постійних відповідей у нас є команда яка займається зверненням.

Образи на адресу медіа-партнеру виглядають недоречно. Ви ображаєте людину, яка займається своєю справою і робить це добре.

Скарга є безпідставною та не підлягає розгляду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі