- Реєстрування
- 15 Лип 2023
- Дописи
- 906
- Реакції
- 721
- Бали
- 113
- Нікнейм адміністратора: Всі
- Особистий нікнейм: Джейк Стоун
- Суть скарги: в мене поганий ПК і я не можу фрапсити і написав в репорт шоб "Добрі адміни" шоб я подавав на форум но бл нашо ви потрібні коли ігрокам помогти не можете? мне ті менти розили туда сюда сміялися а я ніфіга зробити не міг навіть коли я писав шо нон рп поліція то вони відповідали шоб я писав на форум но в мене фрапса нема тому шо в мене максимум фпс 20 в людних місцях вот скажіт так тяжко помогти гравцю і наказани порушників но ні то треба слідкувати ше треба видавати покараня це дуже тяжко а ви напевно встали на адмінку по приколу тому шо ви ніц не робити на 03 була така ситуація шо до мене тепнулся ГА в тот момент коли по мені стріляли то він сказав на форум но чого на їнших проектах поможут тобі а на Юкрейн гта скажут на форум иди нам лень вот як так грати коли вони мене спровоцілували мене я їх пооскав і більш всього залют жб і кнш адміни не попросят подивитися фрапс пару хвилин назд шо було дуже я вам дякую появилася дуже велика мотивация продовжити гру на Юкрейн гта зайшов с кафом бо була проблема з входом і такий подумав оооо зараз пограю на Юкрейн гта но ні бля дуже файно кайфанув захотіли посадити без причини но відпустили а коли писав в репорт то мені казали йти на форум я так поняв ви дуже хочете помогати гравцям ви ітак репорт 3 хвилини берете но тепер репорт шоб просто задавати питання но вам буде 100 проц пофіг і хочу сказати не пишіт в чат хто буде адм пиши я а робіт обзвон.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Напишіт в репорт "нон рп поліція"
- Дата походження: нині 28.01.2024