Зачинено ВтратаДовіри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
313
Реакції
361
Бали
123
1. Ваш нікнейм:Ілля Федосенко
2. Нікнейм адміністратора:ГС\ЗГС держ
3. Суть скарги:
Доброго вечора. Пишу вам дану скаргу (оскарження) щодо мого зняття з посади Керуючого Каналу ЗМІ, за причиною "втрата довіри" від ГС/ЗГС, а також видачі ЧС 9/12 терміном на 30 діб.

Прошу надати роз’яснення, за що саме було застосовано дане покарання. Упродовж свого перебування на посаді я виконував норму по часу, регулярно проводив цікаві та якісні ефіри, виконував щодені завдання від слідкуючого ЗМІ, займався створенням газет, робив оголошення та інший контент для розвитку ЗМІ.

Жодних попереджень, зауважень чи пояснень щодо можливих порушень з мого боку я не отримував на посаді Керуючого Каналу. Вважаю дане рішення необґрунтованим та прошу переглянути ситуацію, надати чіткі докази моєї "втрати довіри" або пояснити, які саме правила чи обов’язки були мною порушені.

Прошу об’єктивно розглянути мою скаргу та винести справедливе рішення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:18.01.2026

Останнє редагування:

Станіслав Нікончук

Північна Україна ❤️
Реєстрування
10 Жов 2024
Дописи
233
Реакції
260
Бали
108
Вітаю!
Вас було не однократно попереджено, що якщо на посаді Керуючого Каналу буде повторюватись те що на посаді Лідера - Вас буде знято з посади за втратою довіри. Але ви надалі розпочали провокувати інші фракції на розвиток конфлікту за що вас і було знято.

Очікуйте відповіді від ГА

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,534
Реакції
991
Бали
253
Вітаю!

Відповідь надана ЗГСом Держ вище, вас було знято за подібну та повторну ситуації.
Втрату довіри потрібно оскаржувати напряму із ГС та ЗГС Держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі