Зачинено Втрата Майна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Немчук

𝓛𝓮𝓪𝓭𝓮𝓻 𝓸𝓯 𝓬𝓵𝓪𝓷 𝓝𝓲𝓶𝔃𝓲
Реєстрування
20 Січ 2026
Дописи
131
Реакції
203
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Микола Немчук
2. Нікнейм адміністратора: Система
3. Суть скарги: Вітаю Шановна Адміністрація! Звертаюсь до вас, з відповідною Проблемою. Я вчора був Участником на Аукціоні Квартири Номер 10 Будинку 149. Аукціон я виграв зі ставкою в Вигляді 286.000.000 грн, Після чого я сплатив Квартиру на 30 Днів та прокачав Квартиру на Максимум протягом Дня все було добре та около 3 годин Ночі я вийшов зі гри. Сьогодні після того як я зайшов до гри я побачив що Квартири немає. Та також Гроші не повернулись нічого подібного.
Також хочу звернути вашу Увагу що до Аукціону я продав Квартиру гравцю тим самим непоруши правило 5.56. З радістю та за можливостю можемо поспілкуватись з Гравцем що до продажі квартири самого РП договору та обставин! ТАКОЖ шодо Пункта 5.56 я ще раніше придбав за Карбованці Слот для володіння бізнесом!
Прошу підняти Логи та провести Перевірку!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тик 1
Тик 2
5. Дата порушення: 8-7-2026

Останнє редагування:

Сергій Калісто

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Бер 2023
Дописи
359
Реакції
432
Бали
123
Вітаю Шановна Адміністрація! Хочу долучитись до цієї скарги, вчора Микола Немчук Підселив мене до своєї Квартири і на разі я ще проживаю в Квартирі номер 10 а Микола Немчук ні ми рахуємо стався системний збій! Просимо Розгляду!
Доказ:
by Kalisto

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
932
Реакції
350
Бали
123
Вітаю

Зверніться у відповідний розділ, попередньо ознайомившись з правилами створення тем.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі