Розглянуто Втрата грошей (через обман) двоє людей // Для керівника або Спец.Адміна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Семків

Центральний сервер|01|Пенсія
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
45
Реакції
50
Бали
21
1. Ваш сервер: 1
2. Ваш нік та номер облікового запису (айді): Назар Семків 126891 // Юра Угадай 49406
3. Суть проблеми (що було втрачено та орієнтовна сума втрати): Вчора близько 17:00 години дня, нас обманула людина а саме Марвін Кензо #111593 . Після цього ми обоє написали скарги ( Обман п.Юри Обман мене). Після чого в п.Юри не було видно на відео самої домовленості, але через моє відео його забанили назавжди за Шахрайство. Далі п.Юра помітив, що ми відправляли гроші на різні банківські рахунки (113827 та 113824 ) Тобто ми скинули гроші на інші акаунти (або акаунти його друзів ). П.Юра написав через це скаргу (Скарга ). До чого я веду , я питався в адміністраторів, вони сказали що можна вернути кошти якщо він їх не потратив. Я та п.Юра дуже би хотіли вернути ці кошти(або хоча б частину) , тому що суми не малі (а саме 25.000.000 і 30.000.000 грн). Я писав скаргу на повернення майна Скарга . Мені відповіли, що адміністрація коштів не вертає. Можливо ви зможете це зробити. Дякую за відповідь)
5. Точна дата і час, у який трапилось: вже другий день

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Передано керівництву!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі