Відмовлено Втрата грошей

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Конан Хелл

Поважний гравець
Реєстрування
8 Кві 2023
Дописи
127
Реакції
186
Бали
48
1. Сервер у діскорді: Західна Україна
2. Нікнейм теха:
3. Особистий нікнейм (Discord): konanhell
4. Суть скарги: 10.09 поставив на депозит 5 млн гривень під 1.3% і все мене влаштовувало, але в процесі нарахування коштів я взнаю від людей що відсоткова ставка змінилась на 0.8%. Якби ставка зразу була 0.8%, то я не впевнений що я б ставив гроші на депозит. Я пішов на умови, які ви запропонували. Я дотримуюсь правил гри і хотів би щоб і ви дотримувались правил, які ви ввели. Прошу нарахувати мені депозит на тих умовах, на які я був згідний, а на наступні умови я вже буду думати чи підписуватись. Я рахую що це правльно. Я знаю яка має бути кінцева сума виплати і якщо вам тяжко порахувати, то я вам можу допомогти (я вчив в універі бухгалтерський облік і знаю як рахуються різні види відсоткових ставок). Не хочу щоб мене обманювали і маю надію що ви поставитесь з розумінням до моєї скарги і зробите правильні висновки. Дякую вам за потрачений на мене час.
5. Доказ: (скриншот/відео):
6. Дата походження:11.09.2023

Denis_Hell

Активний
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
78
Реакції
196
Бали
36
Я, Нохчи Хелл (2244) играю на 02 сервере Західна Україна также заметил понижение процента депозита с 1.3% до 0.8%!
Надеюсь на понимание жалобы выше

maximka03

Новий гравець
Реєстрування
14 Лют 2023
Дописи
4
Реакції
1
Бали
3
1. Сервер у діскорді: Західна Україна
2. Нікнейм теха:
3. Особистий нікнейм (Discord): konanhell
4. Суть скарги: 10.09 поставив на депозит 5 млн гривень під 1.3% і все мене влаштовувало, але в процесі нарахування коштів я взнаю від людей що відсоткова ставка змінилась на 0.8%. Якби ставка зразу була 0.8%, то я не впевнений що я б ставив гроші на депозит. Я пішов на умови, які ви запропонували. Я дотримуюсь правил гри і хотів би щоб і ви дотримувались правил, які ви ввели. Прошу нарахувати мені депозит на тих умовах, на які я був згідний, а на наступні умови я вже буду думати чи підписуватись. Я рахую що це правльно. Я знаю яка має бути кінцева сума виплати і якщо вам тяжко порахувати, то я вам можу допомогти (я вчив в універі бухгалтерський облік і знаю як рахуються різні види відсоткових ставок). Не хочу щоб мене обманювали і маю надію що ви поставитесь з розумінням до моєї скарги і зробите правильні висновки. Дякую вам за потрачений на мене час.
5. Доказ: (скриншот/відео):
6. Дата походження:11.09.2023
+

Олег Хелл

Новий гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
5
Реакції
2
Бали
3
Я,Ураган Хокаге,граю на 02 сервері та також замітив зміну пониження відсотку з 1.3% до 0.8%!!!!!!!
Надіюсь ви зрозумієте нас та повернете кошти!!!
Дякую!

Максим Петрушка

Тех.Адміністратор
Тех. Адміністратор
Реєстрування
10 Лип 2022
Дописи
13,475
Реакції
3,029
Бали
253
Доброго вечору!
Відсоток прибутку був знижений.
Скарга не по темі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі