Зачинено Втрата майна ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Стельмах

Новий гравець
Реєстрування
2 Лип 2023
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Нікнейм адміністратора: Був присутній Джеккі Хеву, та на початку розмови ще один, але я його не бачив.
Особистий нікнейм:
Покупець: Андрій Стельмах
Продавець:Хижий Рейз
Суть скарги:
Ми домовились з Хижим Рейзом за покупку АЗС, так, як у грі є ліміти (які не можуть пофіксити і приходиться таким способом продавати/купляти майно) максимальна ціна АЗС яку можна виставити на біжрі складає 6.000.000$, ми домовились остаток перевести через банк. Для цього був покликаний на допомогу Адміністратор, якого видно на відео.
Домовившись про продаж АЗС, Хижий Рейз виставляє на біржу АЗС, у ту ж секунду я заходжу на біржу і нажимаю "Придбати", але АЗС хтось уже викупив, яким чином це сталось, ні я ні продавець не можем второпати, адже крім нас і двох адміністраторів, які були на відео, ніхто про продаж АЗС не знав, а також, весь звук гри, та замежами неї, я записував.
Прошу адміністраторів відреагувати на цю ситуацію, передати дану АЗС мені знявши з мене кошти у вигляді 30.000.000$, та передати їх продавцеві Хижому Рейзу, адже я вважаю, що ніхто із нас обох не винен, що у грі встановленні ліміти на продаж через біржу, і ніхто не знаючи про продаж АЗС не може в ту ж секунду купити її зробивши це швидше за мене А також перевірити чи ажміністрація,яка була присутня на час продажі АЗС не злила інформацію.Дякую.
Докази (скриншот/відео)
Відеодоказ
Дата порушення: 2 Липня 2023

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

Створіть будь ласка повторну тему та вкажіть тайм коди до вашого відеодоказу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі