Вова Бандіт
Козак
- Реєстрування
- 29 Гру 2023
- Дописи
- 7
- Реакції
- 12
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм:Вова Бандіт
2. Нікнейм адміністратора:Артем Судаков
3. Суть скарги:ми працювали по орієнтуванні та почали погоню через яку я мав виїхати на поле, після затримання я їду назад по полю до найблищої дороги і мене відкидують на 5 хв тим самим втручився в РП процес, а людина покинула гру і я думаю шо це могло бути зроблено по дружбі, також хочу замітити що людина яка втікала по полю не получила покарання а тільки мене
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):ТИК
5. Дата порушення:18.04.2026
0.13-виїзд на поле
2.38-затримав людину
5.31 перший виклик адміна(як я зрозумів викликав затриманий)
7.43 виїзд на дорогу
8.16 відкинули в деморган
8.34 викликаю адміна щоб розібратися
8.45 прилітає адмін і починає говорити за 60 км
Примітка:Я не маю притензій до нон рп драйв можливо я порушив і я готовий був понести покарання але сама суть іза втручання в РП. можна булоб після того як посадивби тому і подаю скагру
2. Нікнейм адміністратора:Артем Судаков
3. Суть скарги:ми працювали по орієнтуванні та почали погоню через яку я мав виїхати на поле, після затримання я їду назад по полю до найблищої дороги і мене відкидують на 5 хв тим самим втручився в РП процес, а людина покинула гру і я думаю шо це могло бути зроблено по дружбі, також хочу замітити що людина яка втікала по полю не получила покарання а тільки мене
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):ТИК
5. Дата порушення:18.04.2026
0.13-виїзд на поле
2.38-затримав людину
5.31 перший виклик адміна(як я зрозумів викликав затриманий)
7.43 виїзд на дорогу
8.16 відкинули в деморган
8.34 викликаю адміна щоб розібратися
8.45 прилітає адмін і починає говорити за 60 км
Примітка:Я не маю притензій до нон рп драйв можливо я порушив і я готовий був понести покарання але сама суть іза втручання в РП. можна булоб після того як посадивби тому і подаю скагру