Відмовлено Втручання у продаж майна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Когутенко

Новий гравець
Реєстрування
20 Січ 2025
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: 6844634 Олександр Новак
  2. Особистий нікнейм: Паша Когутенко
  3. Суть скарги: Мені необхідно було передати квадроцикл дружині. При заїзді до бу ринку для проведення передачі майна Гравець з ніком Олександр Новак прослідкував за нами. Коли я виставив квадроцикл на продаж (за мінімальну ціну, а саме 250000), щоб дружина змогла його придбати гавець Олександр Новак підбіг на мітку продажу авто та купив транспортний засіб (квадроцикл). У дружини навіть не встигло прогрузитись меню покупки транспорту. Після чого я прослідував за гравцем Олександр Новак для того, щоб попросити його повернути квадроцикл, на що він мені сказав що взагалі не розуміє про що я і про ніякі квадроцикл не чув і не купував і взагалі то у мене забагалося. Я запросив адмінів для домоги в розборі цієї конфліктної ситуації. Адміністратор який прийняв мою заявку намагався вирішити ситуацію максимально доцільно і пропонував гравцеві повернути майно, після чого я показав ідміністратору квадроцикл і він підтвердив мені що власником квадроциклу є Олександр Новак. Адміністратор (id: 6861464). Після цих доказів Олександр Новак продовжував стверджувати, що це не він купив квадроцикл і взагалі не розуміє про що мова. На відеозаписі не видно моменту продажу квадроциклу і як гравець олександр купив його через то що Нвідіа джифорс захватило лише 2хв часу. А я через шоковий стан не зорієнтувався і не натиснув відразу зберігання відеозапису. Прошу вас шановна адміністрація перевірити достовірність моєї інформації через логи сервера де ви зможете побачити що гравець Олександр Новак купив квадроцикл за 250000, і цей квадроцикл бьув придбаний у мене. З повагорю гравець Паша Когутенко.
  4. Докази (скріншот/відео):

5. Дата порушення: 20.02.2025

Гаррі Річман

Поважний гравець
Реєстрування
10 Чер 2024
Дописи
342
Реакції
116
Бали
48
Вітаю, переглянувши відеофіксацію, можу винести вердикт. Порушення від гравця Олександр Новак не бачу!
Дотогош скарга складена не по формі
 Форма подачі скарги:
1. Нікнейм гравця:
2. Особистий нікнейм:
3. Клан порушника:
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:
5. Суть скарги:
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата пор ушення:

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі