Павло Когутенко
Новий гравець
- Реєстрування
- 20 Січ 2025
- Дописи
- 3
- Реакції
- 1
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця: 6844634 Олександр Новак
- Особистий нікнейм: Паша Когутенко
- Суть скарги: Мені необхідно було передати квадроцикл дружині. При заїзді до бу ринку для проведення передачі майна Гравець з ніком Олександр Новак прослідкував за нами. Коли я виставив квадроцикл на продаж (за мінімальну ціну, а саме 250000), щоб дружина змогла його придбати гавець Олександр Новак підбіг на мітку продажу авто та купив транспортний засіб (квадроцикл). У дружини навіть не встигло прогрузитись меню покупки транспорту. Після чого я прослідував за гравцем Олександр Новак для того, щоб попросити його повернути квадроцикл, на що він мені сказав що взагалі не розуміє про що я і про ніякі квадроцикл не чув і не купував і взагалі то у мене забагалося. Я запросив адмінів для домоги в розборі цієї конфліктної ситуації. Адміністратор який прийняв мою заявку намагався вирішити ситуацію максимально доцільно і пропонував гравцеві повернути майно, після чого я показав ідміністратору квадроцикл і він підтвердив мені що власником квадроциклу є Олександр Новак. Адміністратор (id: 6861464). Після цих доказів Олександр Новак продовжував стверджувати, що це не він купив квадроцикл і взагалі не розуміє про що мова. На відеозаписі не видно моменту продажу квадроциклу і як гравець олександр купив його через то що Нвідіа джифорс захватило лише 2хв часу. А я через шоковий стан не зорієнтувався і не натиснув відразу зберігання відеозапису. Прошу вас шановна адміністрація перевірити достовірність моєї інформації через логи сервера де ви зможете побачити що гравець Олександр Новак купив квадроцикл за 250000, і цей квадроцикл бьув придбаний у мене. З повагорю гравець Паша Когутенко.
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 20.02.2025