Розглянуто Выдайте типу наказание, хватить прикрывать его

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталік Штанга

Поважний гравець
Реєстрування
4 Лют 2024
Дописи
87
Реакції
141
Бали
381
1. Ваш нікнейм: Віталік Штанга
2. Нікнейм адміністратора: Джеймс Громов
3. Суть скарги: я подал жб там где дб+дм зз+оск
но я поговорил с адм она мне объяснила что дб не видно ( я поздно включил откат, а дм я забыл что типам на картеле можно стрелять на сто) я согласен с её словами, но с ответом Джеймса я не согласен там был оск с первой секунды, какая может быть провокация, тип с первой секунды в микрофон льёт *********************************** в мою сторону, я прошу пересмотреть мою жб и дать нормальное наказание за оск ( там не пару слов, то есть мут на 60 мин маловато думаю) хватит прикрывать трокаю жопу, пусть начинает думать прежде чем говорить что то в микрофон!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ЗЗ.431979/
5. Дата порушення: 11.08.26

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
810
Реакції
405
Бали
478
Вітаю
Скарга наразі не містить повної картини ситуації. Для об’єктивного розгляду необхідно ознайомитися з повним відеозаписом ситуації, оскільки з наданої інформації неможливо достовірно визначити весь перебіг подій, момент початку конфлікту та характер висловлювань.
Щодо рішення адміністратора — воно було прийняте на підставі наявних матеріалів у скарзі. Водночас, якщо у Вас є повний відеозапис із самого початку ситуації, де чітко зафіксовано образи та контекст конфлікту, Ви можете надати його для додаткового розгляду.
Звертаю увагу, що твердження щодо «прикривання» адміністратора є безпідставними. Рішення приймаються відповідно до наявних доказів та чинних правил UKRAINE GTA
Надайте повний запис ситуації — після цього скаргу можна буде переглянути повторно та надати остаточну оцінку діям гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі