Розглянуто Вячеслав Альварез, Єлизавета Альварез / Блат? / Для ГА, ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2022
Дописи
207
Реакції
540
Бали
96
1. Нікнейм адміністратора: Вячеслав Альварез
2. Особистий нікнейм: Фенікс Кензо
3. Суть скарги:
Спостерігаючи я за лідером НПУ - Єлизаветою Альварез , я помічав багато порушень. Зокрема, коли вчора були зйомки короткометражки - Єлизавета Приїхала на місце зйомок без попередження, без форми, почала качати свої права та по звільняла 2 людей, котрі брали участь в зйомках та хотіла ще й мене в тюрму кинути, за що була розстріляна. Потім вона прилетіла на вертольоті (вже в формі) порушуючи правило RK.

На цю ситуацію співробітники НПУ зразу обурились та почали писати на форум скарги на неї Тут та Тут . Переглянувши ці скари я підмітив цікавий момент...
Виявляється на цій скарзі
Єлизавета Альварез відкрито обманює гравців, пишучи в чат фрації, що вона нікого не звільняла, проте на скріншоті системна рамка видна, як вона звільнила працівника ↓
(Поправте, якщо я не так щось зрозумів)
1687271871756.png

Ідемо далі...
Після цієї неприємної ситуації, я захотів детальніше взнати про Єлизавету, пошукавши все, що про неї є на форумі.

Виявляється, після вчорашньої ситуації, Вячеслав Альварез виносить вердикт, а саме попередження у цій скарзі, хоча маємо ідентичну скаргу тут , де Вячеслав провів просто серйозну розмову при однаковому ступеню порушення. Хочу підмітити, що цих "серйозних розмов з лідером, було проведено вже цілих 5 штук". Така велика кількість серйозних розмов ставить під сумніви значення покарання "Серйозна розмова".
Також проаналізувавши Систему балів лідерів, я не побачив, щоб
Єлизавета знімала свої попередження/догани (попереджень є у неї 3, хоча на мою думку має бути більше, звертаючи увагу на велику кількість "Серйозних розмов").

Ну і найцікавіше.
Як Єлизавета Альварез обійняла посаду Лідера?

Відкривши архів з заявками про конкурсний набір на Лідера НПУ 04 сервера, я побачив список людей, які були допущені на обзвон. Я переглянув кожну заявку, яка прошла обзвон і що ми бачимо?
Лідер пройшов на обзвон з відмовленою рп біографією → Пруф.

Наскільки мені відомо, такі заявки мають бути зразу відхиленні, бо для чого цей пункт створений?
1687276153381.png

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Всі докази розмістив у 3 пункті "Суть скарги"
5. Дата походження: Підозри блата :
Цікава Ситуація з розглядом жб
19.06.23
Ситуація з рп біографією
1.05.23

Максим Деревлюк

Північна Україна
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
523
Бали
85
Вітаю.

Не знаю звідки ви брали інформацію стосовно покарань даного лідера. Наразі у лідера присутні 2/3 догани та 1/2 попереджень. Тобто лідер знаходиться на кінцевій стадії і у випадку повторення порушень з її сторони вона буде знята з посади лідера. В ситуацію з її поведінкою вже втручалось керівництво серверу і можете не сумніватися, що при додаткових порушеннях дана особа буде знята з посади лідера організації.

Розмови з лідерами проводяться з ціллю вияснення всіх обставин по даному порушенню. І вже в процесі бесіди з лідером приймається рішення про видачу їй дисциплінарного покарання на посаду лідера організації. Якщо порушення є серйозним і фактично особа порушує правила лідерів та інші правила проєкту у відповіді на скаргу вказується яке саме покарання буде видано особі.

На рахунок факту взяття особи на посаду лідера порушуючи категорії відбору, а саме відсутність Role Play біографій з кураторами за державними організаціями буде проведена робота. Дякую за уважність.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі