Відмовлено Вячеслав Альварез Не правильне звільнення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадюша Рейх

ThuGlife валяються под ногами
Реєстрування
1 Сер 2022
Дописи
72
Реакції
5
Бали
8
1. Нікнейм лідера / заступника: Вячеслав Альварез
2. Особистий нікнейм: Вадюша Хефнер
3. Суть скарги: Написав у Оголошення фракцій, але туди можна писати з Сержанта, я тільки це згадав коли вже написав, я написав потім (КХМ... Рація впала), але Ген видав догано, хотя я відкатив, попросив звільнити мене ЗВБ, але він звільнив за (порушення статуту)
4. Особисті докази (скриншот/відео): тут
5. Дата походження:04.04.23​

Вячеслав Альварез

Північна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
974
Реакції
411
Бали
168
Бажаю здоров'я!
Впершу чергу, хочу сказати, що на кожій лекції розповідається про те, як потрібно користуватись рацією, з цього можна зробити висновок, що Ви, як мінімум, не слухали, що я розповідав.
Догану Вам було видно за ось це. Якщо кожну ситуацію відкатувать, то сенс тоді взагалі RP процесу?
Чому Вас було звільнено за причиною порушення статуту? Знову ж таки, Ви не ознайомлені з системою доган. Було б не дивно, якщо скаргу подав рекрут, а так Ви вже офіцерський склад і у Вас немає елементарної бази знань, проведемо переатестацію усього складу.
Система доган

Передаю тему адміністрації.
Прошу без ОФФТОПУ!

Вадюша Рейх

ThuGlife валяються под ногами
Реєстрування
1 Сер 2022
Дописи
72
Реакції
5
Бали
8
Бажаю здоров'я!
Впершу чергу, хочу сказати, що на кожій лекції розповідається про те, як потрібно користуватись рацією, з цього можна зробити висновок, що Ви, як мінімум, не слухали, що я розповідав.
Догану Вам було видно за ось це. Якщо кожну ситуацію відкатувать, то сенс тоді взагалі RP процесу?
Чому Вас було звільнено за причиною порушення статуту? Знову ж таки, Ви не ознайомлені з системою доган. Було б не дивно, якщо скаргу подав рекрут, а так Ви вже офіцерський склад і у Вас немає елементарної бази знань, проведемо переатестацію усього складу.
Система доган

Передаю тему адміністрації.
Прошу без ОФФТОПУ!
Я не відкатував багато, це було 1 раз

Реєстрування
10 Вер 2022
Дописи
264
Реакції
101
Бали
48
Переглянув докази, виношу такий вердикт.
Вам дали догану за те що написали в оголошення фракації , а тому звільнитись по ЗВБ неможливо!
Не бачу порушень лідера.
Тому в скаргзі відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі