Відмовлено Вячеслав Альварез // Mute

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кишо Милано

Профессионал
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
599
Реакції
310
Бали
66
  1. Нікнейм адміністратора: Вячеслав Альварез
  2. Особистий нікнейм: Акіра Кензо
  3. Суть скарги: Написав в репорт "можна дивитись під юбку дівчатам" мені відповіли потім, мене мутят за offtop report де оффтоп якщо питання по грі було тут разві немає велесих дівчат з якими можна побаловатись. Я же не написав якусь дічь а по темі. Адмін міг дати попередження як я 12 лвл не давно граю не знаю правил серверу а міг сразу мутить (хочеш мене слити вячеслав?)
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тик
  5. Дата походження: 18.07.23

Вячеслав Альварез

Північна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
974
Реакції
411
Бали
168
Вітаю, шановний гравець!

Скарга передана на розгляд ГА.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю шановний гравець

5. Репорт :
5.1
Зв'язок з адміністрацією (/report) призначається для скарг на гравців, які порушують канони Role Play або правила сервера, а для запиту допомоги від сапортів є - /ask. Репорт не призначений для питань, відповіді на які гравець може знайти самостійно у рамках ігрового процесу. Репорт не є вільним чатом. Тобто не призначений для спілкування чи з'ясування стосунків.
5.3 Заборонено писати повідомлення не на тему ігрового процесу в репорт (offtop).
5.6 Заборонен тролінг адміністрації.

Порушили одразу 3 правила, переглянувши ваші запитання у репорт бачу що займаєтесь таким не перший раз, з рішенням адміністратора згодний, незнання правил не звільняє від відповідальності.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі