Вячик Керри
Carry100
- Реєстрування
- 14 Бер 2025
- Дописи
- 56
- Реакції
- 55
- Бали
- 23
РП сцена:він не приїде
Жанр:Драма/самотність/очікування
персонаж: Вячеслав Дефо/очікує на близьку людину яка обіцяла приїхати
Суть:герой чекає близьку людину яка обіцяла приїхати... але не приїде.Можливо загинула,пропала,або просто збрехала
Приємного перегляду від Вячеслава Дефо)
Початок сюжету:Вячеслав сидячи на зупинці очікує на дуже близьку людину яка їде з Конотопа та приготував для неї подарунок що знаходиться у валізі
Він взяв фотографіюцієї близької людини для того щоб було відчуття що вона поруч
Вячеслав сидів близько 3 годин в очікуванні,поїзд вже запізнювався хоча раніше він ніколи не запізнювався
Вячеслав зрозумів,що ніхто знову не приїхав ,та почав читати повідомлення що написала ця близька людина.
в повідомленні було сказанно ''я буду,обіцяю'' але його знову надурили
У Вячеслава потекла сльоза але він намагався триматись як йому б не було важко..
Вячеслав поклав фотографію своєї близької людини,та не зміг стримати сліз...
з надією що хтось знайде свою близьку людину він поклав цю фотографію.
Вячеслав залишив усю свою біль та пішов до виходу..
Жанр:Драма/самотність/очікування
персонаж: Вячеслав Дефо/очікує на близьку людину яка обіцяла приїхати
Суть:герой чекає близьку людину яка обіцяла приїхати... але не приїде.Можливо загинула,пропала,або просто збрехала
Приємного перегляду від Вячеслава Дефо)
Початок сюжету:Вячеслав сидячи на зупинці очікує на дуже близьку людину яка їде з Конотопа та приготував для неї подарунок що знаходиться у валізі
Він взяв фотографіюцієї близької людини для того щоб було відчуття що вона поруч
Вячеслав сидів близько 3 годин в очікуванні,поїзд вже запізнювався хоча раніше він ніколи не запізнювався
Вячеслав зрозумів,що ніхто знову не приїхав ,та почав читати повідомлення що написала ця близька людина.
в повідомленні було сказанно ''я буду,обіцяю'' але його знову надурили
У Вячеслава потекла сльоза але він намагався триматись як йому б не було важко..
Вячеслав поклав фотографію своєї близької людини,та не зміг стримати сліз...
з надією що хтось знайде свою близьку людину він поклав цю фотографію.
Вячеслав залишив усю свою біль та пішов до виходу..
Вкладення
Останнє редагування: