Відмовлено Вячислав Колос, Андрій Каленский

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lord_666

Козак
Реєстрування
10 Кві 2024
Дописи
27
Реакції
8
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Вячислав Колос, Андрій Каленский
  2. Особистий нікнейм: Граф Чорний
  3. Суть скарги: Підійшов до Вячислава попросив вилікувати ця особа відмовилась лікувати бо ніби це образи якщо кажеш вилікуй та підмовив лікарів. Вячиславом було порушення: Лікування пацієнтів повинно бути лише в палат а не де завгодно.
  4. Докази (скріншот/відео): тут таймс код: 0 до 2 - відмова в лікуванні. 3:15 по 3:45 - порушення правил в лікування оскільки лікування пацієнтів має здійснюватися лише в палаті а не де завгодно.
  5. Дата порушення:16.05.2024

Андрій Колос

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
452
Реакції
181
Бали
88
Добрий вечір. Пане, я Головний лікар Міністерства Охорони Здоров'я м.Київ. Побачивши ваші докази можу надати вам наступну відповідь: По темі, відмови в лікуванні, то не бачу повної ситуації з вашої сторони, можливо ви дійсно не поважно спілкувалися, або ще щось. Співробітник діяв по пункту статуту 3.6 МОЗ К.
3.6 Співробітник має право відмовити в лікуванні громадянину, який поводиться неналежно (зачіпає, проявляє будь-які способи приниження, ображає тощо).

На тему лікування, то громадянин попросив аскорбінку. Аскорбінку, або таблетки лікар має право видавати а коридорі, в холі, на вулиці, тощо. Також в нас вчора була зроблена нова система АХК, для більш зручного, якісного та швидкого лікування пацієнтів, та В'ячеслав Колос переплутав клавіші та натиснув не ту відігровку. Але дуже чітко чутно, як його попросили видати аскорбінку.

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Вітаю!
Переношу Вашу скаргу у відповідний розділ

Андрій Косик

ЗГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
23 Тра 2023
Дописи
2,671
Реакції
1,289
Бали
253
Вітаю, лідера надав відповідь вище, від заступника немає порушення, тому що він може відмовити в лікуванні, якщо в нього є на це певні причини.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі