Зачинено Відкинув мене у Деморган за NonRP Fly

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор Дарін

Козак
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
63
Реакції
15
Бали
362
1. Ваш нікнейм та ID: Ігор Дарін 2738
2. Нікнейм адміністратора: Денис Мазераті.
3. Суть скарги: Прилетівши на контейнери в кукурузнику, я присів обережно, припаркував літак.
Пройшло 5 хвилин, я підхожу до цїєї людини, ставши рядом, людина напевно забоялась що я заберу його контейнер і відкинула мене у деморган за NonRP Fly. Нехай данний адміністратор надасть фрапс, що я там порушив.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): https://postimg.cc/tYZ6z2yX
5. Дата порушення: 28.09.2026

Денис Мартинели

L-Yakuza | Чорноморський край ☘️
Реєстрування
23 Гру 2025
Дописи
51
Реакції
27
Бали
107
1. Ваш нікнейм та ID: Ігор Дарін 2738
2. Нікнейм адміністратора: Денис Мазераті.
3. Суть скарги: Прилетівши на контейнери в кукурузнику, я присів обережно, припаркував літак.
Пройшло 5 хвилин, я підхожу до цїєї людини, ставши рядом, людина напевно забоялась що я заберу його контейнер і відкинула мене у деморган за NonRP Fly. Нехай данний адміністратор надасть фрапс, що я там порушив.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): https://postimg.cc/tYZ6z2yX
5. Дата порушення: 28.09.2026
Хочу зауважити, що ви зробили посадку на території контейнерів де в даний момент перебувало немало людей, що рахується як NonRP Fly,я видав покарання на 2 хв пізніше, так як шукав точне правило щоб не помилитися при видачі покарання.

6.12. "NonRP Fly" - Non Role Play Fly - управління повітряним засобом у неможливих для цього умовах. Здійснювати посадку поза призначеними для цього місцями: схили, скелі, камені, дороги на яких в даний момент відбувається жвавий рух. Дозволяється саджати гелікоптер на поля, пляжі, рівні дахи будинків, відкриті території без перешкод поруч, парковках (але тільки в центрі не заважаючи іншим автомобілям). | Деморган 15-30 хвилин. Очікуйте відповіді від ГА.

Ігор Дарін

Козак
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
63
Реакції
15
Бали
362
Де був жвавий рух? Я сів на посадку і там ніяких перешкод не було я нікому не заважав і дорога чиста. Навіщо тоді добовляти самольоти? Щоб сідати тільки в Аеропорту Бориспіль та в тому острові? Навіть в реальному житті деякі пілоти саджали кукурузники на дорогах де навіть їхав транспорт. Тому ці правила треба якось перероблювати, так як вони ще повністю не продумані.
З наказанням погоджусь. Гарного дня.

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,499
Реакції
2,099
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin

Зачинено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі