Розглянуто Відмова допомоги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кевін Маклауд

Північна Україна
Реєстрування
4 Сер 2024
Дописи
82
Реакції
110
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Діма Чортенко
  2. Особистий нікнейм: Кевін Маклауд
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація було мною звернення до адміністрації за допомогою у зв'язку зі скамом Микитою Ланьком / 80491 котрий лівнув після передачі 10 мільйонів йому на карту мені відмовили, я розумію що откат в мене не зберігся але ж у Ваших силах по логам перевірити даного гравця тим паче по скріну с діскорда видно що у нас відбувалась переписка але він свої повідомлення видалив та заблокував мене це також помітно з скріна і я не розумію чому Вам завжди легше відмовити ніж допомогти. Сподіваюсь Ви переглянете скаргу та допоможите. Я не винен що запис відео не зберігся була якась технічна не поладка.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): посилання на скаргу на пана Микиту Ланька
  5. Дата походження: 15.09.2025

Вкладення

• Снимок экрана 2025-09-15 141126.png
    Снимок экрана 2025-09-15 141126.png
    37.2 Кб · Перегляди: 43
Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Я не винен що запис відео не зберігся була якась технічна не поладка.
Вітаю

Тільки ви відповідаєте якщо у вас не зберігся відкат рп договіру, оскільки наданого скріншоту про переказ коштів недостатньо для видачі покарання, згідно правил :

• відео доказ має охоплювати весь екран з якістю відео мінімум 720p, де присутня інформація дата, час, сервер
  • вказані умови текстові / словесні в ігровому світі у будь-якому форматі з вказанням основних моментів щодо товару, його кількості, ціни, якщо борг - термін повернення (наприклад: Я продаю Василю Пупкіну 3 вудки 5 рівня, за 600 000)

Тому на жаль вимушені відмовити вам у схвалені скарги, скріншоти з діскорду також не вважаються доказами, потрібен рп договір у грі (у текстовому або голосовому чаті).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі