Діджей Стоун
Козак
- Реєстрування
- 31 Жов 2024
- Дописи
- 25
- Реакції
- 17
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Міша Головченко
- Особистий нікнейм: Діджей Стоун
- Суть скарги: Вітаю, шановний Сергій Коваленко! Хотів би розповісти Вам поточну ситуацію по оптимізації. Виходить так, що оптимізація в різний час то є, то немає! Наприклад, осінню на мінімальних налаштуваннях та роздільністю екрану 1920x1280 було 40-60 FPS стабільно, а станом на зараз, при ідентичних налаштуваннях та роздільністю екрану, показник FPS ледве доходить до 30 в нелюдних місцях. Як на мене, так не повинно бути. У Вас виходить так, що іноді оптимізація є, а іноді ні. Для того, щоб цього позбутися, спробуйте оптимізувати величезну карту, до якої недавно ще і додали місто Харків. На мою думку, саме в ній проблема, адже модельки та системи в основному не дають такого зниження показника к/с. Я б не жалівся, якби грав зі слабого пристроя, але мій ноутбук не слабкий, і він вміє видавати нормальний показник кадрів. Наприклад, на інших проєктах і тоді, коли є оптимізація, FPS позволяє комфортно грати без слайд-шоу, яке зараз і відбувається на UKRAINE GTA. Я звертався до технічної підтримки в Telegram, я виконав всі можливі способи, які мені підказала спеціаліст, але показник кадрів не збільшився. Змінював роздільність екрану, дає приріст в 3-5 FPS. До слова, гра у мене знаходиться на диску D, де вільно більше, ніж 300 ГБ. Виходить, що проблема саме в оптимізації самої гри. Також до 2.0 був нормальний FPS, і навіть на виході оновлення 2.0. Зрозумійте, що грати в 30 к/с приходиться багатьом гравцям, у яких немає сильного пристрою з сильною відеокартою та процесором, щоб грати в 60 FPS в людних місцях. Грати при такій кількості кадрів - це, як мінімум, некомфортно!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 14.03.2025