Відмовлено Від студента до Бірмінгемського авторитета | Томас Шелбі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Еціо Аудіторе

Шановний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
234
Реакції
40
Бали
22
Розділ 1. Народження

Мене звуть Томас Шелбі, батько - Артур Шелбі, Мати - Елізабет Поллі Грей, Брати - Джон Шелбі та Фін Шелбі
Народився у Бірмінґемі 1975 рік, назвали мене в честь мого прадіда Томаса, батьки казали мені, що він був вільною людиною та гордою. Розповім історію про свого прадіда, про якого мені повідали батьки. Мій прадід воював у першій світовій війни у Битві на Соммі у 1916 році разом з французькими військами, вони перемогли та прадід повернувся до дому та відкрив свою компанію по поставці сигарет та алкоголю в Нью-Йорк, далі історії не пам'ятаю.

Розділ 2. Юні часи

Я пішов у школу 1981 року, коли мені було 6 років, я був у бідній школі у нас була бідна сім'я. Початкова школа пройшла успішно, також у мене народилася сестра - Яромлава Шелбі, проходило літо, я знайшов нових друзів у бірмінгемі. Ось настав кінець Літа, я перейшов у 5 клас, нова школа, нові друзі, новий коллектив. Навчання йшло добре, я був одним з найкращих спортсменів у класі, на фізкультурі я любив грати у волейбол, але найбільше я мріяв переїхати в Україну, з розказів мого батька, він казав, що там дуже гарно і я дуже хотів побувати там, йшли часи і я закінчив школу, отримав середню освіту. Тепер питання було куди мені поступити, не міг вирішити чи то на політичні відносини чи на лікаря, батьки вирішили за мене, я поїхав в Україну до славного міста Львова, там я поступив у МВС міста Львова та вчився.

Переглянути вкладення
Я був з англії тому Української мови не знав, діла з мовою йшли добре вивчив я її за 2 роки, тепер я знаю цю прерасну мову.
Ось і підійшов кінець навчання в МВС, вчитися далі я не хотів, я поїхав у Харків, там мене призвали у ЗСУ у 27 років, я служив цій країні, отримав військовий квиток та виїхав з харкова у полтаву, у ЗСУ на службі грошей я отримав дуже багато, дослужився до звання Майора, на ці гроші я купив бізнес і автомобіль Raptor. Бізнес приносив мені багато, тому я виїхав у Дніпро балатуватися у Мери, вибори я програв... Я повернувся назад у полтаву та почалася сімейне життя...

Розділ 3. Сімейне життя

Я одружився на жінці по імені Оксана, вона народила 2 дітей. Елізабет та Стіва
Ми з жінкою відкрили паб "Гарнізон", також до мене приїхали мої брати Джон та Фін, вони допомагали мені у роботі з бізнесом.
Пройшло 10 років...
Мені вже 40 мої діти виросли та пішли в школу, бізнеси процвітали, але я зайнявся нелегальним бізнесом. У мене у полтаві вже була своя банда, яку я любив як свої братів. Вони були дуже вірні. Також в мене було декілька пабів у полтаві, я став мільйонером, мої брати мені допомагали як тільки могли. Усе йшло як у звичайної людини.
Пройшло 20 років...

Розділ 4. Кримінальне життя та смерть

Усі казали Томас Шелбі один з величніших та авторитетних людей в Україні...
Але, що таке смерть...
Смерть не подолає ніхто...
Я їхав до дому з повним багажником коноплі і тут машина заглохла. Мій товариш вийшов на вулицю у ночі і тут підрив. Ми попали на міну. Я вийшов із машини та побіг у ліс, але було пізно снайпер підстрілив мене... Мене доправили у Полтавську Лікарню, але було пізно...

Ім'я: Томас Шелбі
Фото: Переглянути вкладення

Дмитро Кущовка

Східна Україна l Папа
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
386
Реакції
72
Бали
40
Слабо описаний характер персонажу, відсутній реалізм в біографії.
Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі