Схвалено Віета Парадайс Тарік Кензо | ДМ + стрімснайп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Ярмак

Геній Мільярдер Плейбой Філантроп
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
157
Бали
88
Веб-сайт
www.youtube.com
Ваш нікнейм: Владислав Ярмак
Нікнейм гравця: Нікіта Загрибельний
Дата порушення: 14.11.22
Опишіть ситуацію: Їхали з церкви на Військову частину вони приїхали і дуже сміло началт лісти не знали де я а за стрім снайпили далі почали їхати за мною я улетів під піст потім вини мене за дмили, якщо ви скажете що це уход від рп то скажіть будь ласка під час стріму у мене немає других справ відігравати викрадення лідера у мене стрім розписаний на перед. прошу видати покарання
Скріншот/відео від свого обличчя: https://youtube.com/clip/UgkxJcCdffGFBwgOqnMAT-v_vBjZ9_bbDUap
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код:

Тарік Кензо ( Хелл )

Sokaya and Kenzo FamQ Leader
Реєстрування
3 Сер 2022
Дописи
119
Реакції
83
Бали
28
Ваш нікнейм: Владислав Ярмак
Нікнейм гравця: Нікіта Загрибельний
Дата порушення: 14.11.22
Опишіть ситуацію: Їхали з церкви на Військову частину вони приїхали і дуже сміло началт лісти не знали де я а за стрім снайпили далі почали їхати за мною я улетів під піст потім вини мене за дмили, якщо ви скажете що це уход від рп то скажіть будь ласка під час стріму у мене немає других справ відігравати викрадення лідера у мене стрім розписаний на перед. прошу видати покарання
Скріншот/відео від свого обличчя: https://youtube.com/clip/UgkxJcCdffGFBwgOqnMAT-v_vBjZ9_bbDUap
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код:
мы всю ночь катались по харькову , увидели черный гелик на церкви , подьехали , спросили че да как , хотели розыграть рп , а что ты ответил отстаньте не до вас , мы отыграли автомат и ты молча сел и поехал .... мы догнали , и закончили дело...Не обижайся ) мг , уход от рп че там еще?

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Доброго часу доби шановний гравець: Гравець отримає покарання: КПЗ причина: DM Також ви отримуєте покарання по причині Ухід від рп та PG те що ви проводите стріми не дає вам привілей не відігрувати RP не дивлячись на ваші особисті плани.
Дякую за вашу скаргу ви допомагаєте робити наш проект краще ❤️

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі