В очікуванні Військовий Квиток..

Ваня Гоуст

Козак
Реєстрування
28 Лют 2025
Дописи
12
Реакції
12
Бали
8
Я хочу щоб повернули старий військовий квиток в якого немає терміну, це якось не реалістично коли військовий квиток на час а не на все життя…. Краще зробіть щоб був термін в Паспорті Громадянина а також в водійському.. щоб продовжити термін квитка потрібно 169 карбованців… це означає що гра тримається на донаті донат все рішає просто не кожен може позволити собі по 200 грн на 2 тижні… ПОВЕРНІТЬ СТАРУ СИСТЕМУ!!

Останнє редагування:

Андрій Базеус

Новий гравець
Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
0
Реакції
1
Бали
0
Я хочу зоб повернули старий військовий квиток в якого немає терміну, це якось не реалістично коли військовий квиток на час а не на все життя…. Краще зробіть щоб був термін в Паспорті Громадянина а також в водійському.. щоб продовжити термін квитка потрібно 169 карбованців… це означає що гра тримається на донаті донат все рішає просто не кожен може позволити собі по 200 грн на 2 тижні… ПОВЕРНІТЬ СТАРУ СИСТЕМУ!!
ПРАВДА!

Саша19

Козак
Реєстрування
5 Вер 2023
Дописи
69
Реакції
22
Бали
21
Я хочу зоб повернули старий військовий квиток в якого немає терміну, це якось не реалістично коли військовий квиток на час а не на все життя…. Краще зробіть щоб був термін в Паспорті Громадянина а також в водійському.. щоб продовжити термін квитка потрібно 169 карбованців… це означає що гра тримається на донаті донат все рішає просто не кожен може позволити собі по 200 грн на 2 тижні… ПОВЕРНІТЬ СТАРУ СИСТЕМУ!!
Чесно, тебе хвилює якийсь квиток ?? а те що грабують беспредел то нічого,мдаа, проти

Сергій Кейт | 02

ну не пикай шо ж ти делаеш
Реєстрування
10 Лис 2023
Дописи
178
Реакції
221
Бали
48
Є система де полковник або генерал ЗСУ може подовжувати термін військового квитка.

Артем Дарк

Пенсія ГС Неоф | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
1,003
Реакції
387
Бали
223
Є система, де лідер/зам ЗСУ може продовжити. Також у реальному житті треба продовжувати квиток. Особисто знаю багато топів, які нічого не донатили тому не сказав би що в грі рішає тільки донат

bilicvasil572@gmail

Новий гравець
Реєстрування
12 Вер 2025
Дописи
0
Реакції
0
Бали
4
Є генерал або полковник продовжити військовий квиток

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі