В очікуванні Військовий Квиток..

Ваня Гоуст

Козак
Реєстрування
28 Лют 2025
Дописи
12
Реакції
12
Бали
8
Я хочу щоб повернули старий військовий квиток в якого немає терміну, це якось не реалістично коли військовий квиток на час а не на все життя…. Краще зробіть щоб був термін в Паспорті Громадянина а також в водійському.. щоб продовжити термін квитка потрібно 169 карбованців… це означає що гра тримається на донаті донат все рішає просто не кожен може позволити собі по 200 грн на 2 тижні… ПОВЕРНІТЬ СТАРУ СИСТЕМУ!!

Останнє редагування:
Реєстрування
28 Бер 2026
Дописи
1
Реакції
18
Бали
6
Я хочу щоб повернули старий військовий квиток в якого немає терміну, це якось не реалістично коли військовий квиток на час а не на все життя…. Краще зробіть щоб був термін в Паспорті Громадянина а також в водійському.. щоб продовжити термін квитка потрібно 169 карбованців… це означає що гра тримається на донаті донат все рішає просто не кожен може позволити собі по 200 грн на 2 тижні… ПОВЕРНІТЬ СТАРУ СИСТЕМУ!!
Так з просроченим можна вступити куди хочеш

Ден Мельник.

Поважний гравець
Реєстрування
27 Лип 2022
Дописи
187
Реакції
249
Бали
108
Проти, та як реалістично це бо вже в ЗСУ хочуть впровадити чи вже впровадили тимчасові військові квитки, до того його не обов'язеово купувати за карбованці та як ви можите його отримати в зсу піднявшись на 3 ранг або виконати поставлені завдання від керівництва ЗСУ щоб його просто поновити на 14 діб і ви можите спокійно звільнитись по військвовій перепідготовці. Тож на рахунок таких пропозицій зразу все обдумайте перед тим як їх пропонувати

Реєстрування
23 Гру 2025
Дописи
26
Реакції
18
Бали
8
За

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі