Розглянуто Віктору Миколайовичу//невірний розгляд

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
149
Реакції
261
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:В Житомирський
  2. Особистий нікнейм:74797
  3. Суть скарги:Невірний розгляд скарги данний адміністратор заблокував мене на 7 днів за неадекватні висловлювання і мого друга за погрози на 14 днів але гравцю який подав скаргу нічого не було бо на записі в нього не було чути його голос данний гравець своїми образами і провокаціями спеціально виводив нас на емоції і по факту йому нічого не зробили тому що він виключив мікрофон на своєму записі десь нижче я залишив скаргу від даного гравця за згадку родичів і гравець не одноразово під час сутечки починає говорити про батьків і в деяких моментах ображати їх як мінімум це смішно блокувати двох гравців на великий термін часу а особу яка залишила скаргу залишилась непричетною всього за того що в неї був виключений мікрофон Дякую за розуміння надіюсь на рішення даної проблеми
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Образа-Згадка-родичів.281334/
  5. Дата походження:14.04.25

Останнє редагування модератором:
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
149
Реакції
261
Бали
68
Ось скарга саме з того місця де гравець порушив правило а саме згадка родичів з цьої скарги і з ціх слів я думаю ви зрозумієте що гравець з своєю жінкою провокували нас а потім поскаржились на форум і залишились непричетними

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Скаргу буде розглянуто, якщо від гравця лунали образи рідних він також отримає покарання, проте це не привід ображати гравців у відповідь та погрожувати, це ніяк не зменшує ваше порушення, враховуючи цю ситуацію скорочу вам термін до 3 діб.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі