Розглянуто Віктору Миколайовичу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Кві 2024
Дописи
149
Реакції
261
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Євген Міллер
  2. Особистий нікнейм:74797
  3. Суть скарги:данний адміністратор дав мені покарання за образи гравців а гравцям які ображали мене не видав ніякого покарання також данний адміністратор відкинув мене за рк хоч других гравців він не відкидував можу вам показати відеодоказ цьому я помітив що саме цей адміністратор має погане відношення до мене я знаю що це новий адміністратор але він дуже погано виконує свої обовʼязки з алміністратором я хотів поговорити сам написав йому в діскорд але відповіді не отримав прошу провести з ним бесіду а за рахунок рк давайте звʼяжимось з вами в діскорді і ми покажемо вам докази
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:13.04.25

Останнє редагування модератором:

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю шановний гравець - відео-докази вашого порушення а також RK я надіслав Зам.Головному Адміністратору.
Вам був виданий деморган - 30 хвилин короткий термін та був виданий мут за образу гравців.
А на рахунок повідомлення від вас в Соц-Мережі "Discord" - від вас не побачив. Обманювати теж заборонено Старшу Адміністрацію - за це теж можна отримати покарання. Фото теж перекинув - Зам.Головному Адміністратор.

6.14. "RK" - Revenge Kill - повернення на місце смерті протягом 15 хвилин або заподіяння шкоди здоров'ю гравцю у помсту, який раніше вас убив (КД 15 хвилин). | Деморган 30-90 хвилин, при повторному порушенні Варн

Приношу свої вибачення , зі сторони гравця який у відповідь вас образив я в бункері не почув тому що був балаган сильний і важко було почути. Переглянувши відео-докази свої , я від нього почув - неповажне ставлення до гравців.

Гравцю #89081 - отримає покарання у вигляді: мут 60 хвилин

5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів.

Очікуйте відповіді від ГА/ЗГА!

Приємної гри на UKRAINE GTA <3

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Докази щодо ваших порушень надані адміністратором, RK було присутнє, образи також, покарання було видано мінімальне, з приводу інших порушень, адміністратор їх не зафіксував так як всі один одного перекрикували, також адміністратор переглянув свої докази та видав покарання гравцю за неповажне ставлення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі