Відмовлено Віктору Миколайовичу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Павло Коломойський
  3. Суть скарги: Олександр Кондратюк відмовив мені у моїй скарзі, аргументуючи, що не повна ситуація і що я міг провокувати гравця. У мене ведеться фапс і я виклав повну ситуацію, коли він почав тулити мен просто так, коли я просто проїзжав поруч. У мене питання: Чому я маю турбуватись за інших гравців і викладати відео з ними? Я виклав сам процес порушення з його боку. Якщо гравець вважає, що я брешу чи недоговорюю або сам спровокував, нехай він викладає повну ситуацію зі свого боку і тоді це вже інша розмова. Якщо у нього є такі докази, я готовий нести покарання за обман адміністрації але у нього їх немає, бо він почав перший. Докази у мене повні. Прошу перерозглянути скаргу і видати грацю покарання.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
  5. Дата походження: 02.10.2025

Олександр Кондратюк

Пожежний - рятувальник ❤️‍🔥
Активний гравець
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,637
Реакції
1,951
Бали
253
Вітаю
Ваше відео починається з того як ви сидите в авто і до вас цілеспрямовано біжать 2 гравці щоб вас убити, також не видно як ви туди потрапили можливо під час того як ви їхали ви збили когось з гравців створивши провокацію.
Подайте скаргу повторно на даного гравця надавши повний фрапс.

Очікуємо вердикту ГА \ ЗГА !

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Відеодокази де не видно повної ситуації можуть бути відхилені з огляду на неможливість встановлення хто саме розпочав конфлікт, якщо є повна відеофіксація напишіть нову скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі