Розглянуто Вікторія Барселон//порушення статуту+нон рп дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Вакула

Ігровий Помічник | Центральна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
21 Сер 2022
Дописи
243
Реакції
95
Бали
73
  1. Нікнейм гравця:Вікторія Барселон
  2. Особистий нікнейм: Влад Трули
  3. Суть скарги: я збирав бутилки нікого не трогав, підбігаеє працівник СБУ вдарив тайзером та наділа кайданки, я зробив замічання працівнику що вона не зачитала міранду і не придставилась кто вона і яке звання і ким являеця і після замічання воня зачітала міранду і після як ми зайшли в Головне Управління Поліції(тай-код 0:00) а також пройшли до КПЗ вона придставилась я попросив посвічення вона показала(тай-код 1:27), вона запрашувала мій(тай-код протягом всього відео) паспорт я сказав що без адвоката нічого не дам(тай-код 1:45), я попросив адвоката вона мабуть викликала адвоката(тай-код 1:47), також видала рошук без рп відігровок такі як: ( не відігравши відбиток пальців, обшук, і тд) (тай-код 1:34), у мене є підозра що у Вікторії Барселон немає відео фіксації(хоча у кожного співробітника НПУ а також СБУ повинен бути увімкнена нагрудна камера,це вже являеця порушення статуту держ. орг.): затримання а також видавання рошуку а також як мене посадили.
  4. Докази (скріншот/відео): тиць
  5. Дата порушення:19.05.2024

Надія Волинська

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
844
Реакції
366
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!
Гравця Вікторія Барселон буде покарано за порушення ЗУ "Про СБУ", а саме розділ 2, ст. 6,7 - 2 догани.
Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі