- Реєстрування
- 17 Лип 2023
- Дописи
- 686
- Реакції
- 515
- Бали
- 153
1. Ваш нікнейм: Акіро Форбс
2. Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима/Євген Могила
3. Суть скарги:
21.02.2026 мене відкинув адміністратор Євген Могила на сльоті за нібито багоюз, якого не було.
Максимум, що можна було зафіксувати - це використання анімацій, за яке передбачене покарання 50 хвилин. Але аж ніяк не 60 хвилин.
Цитую відповідь адміністратора:
Також найцікавіше те, що на наступний день я отримав від знайомого повідомлення з боку Євгена Могили, де він дозволяв собі некоректне спілкування.
Постає питання: чи повинна адміністрація так спілкуватися з гравцями?
Про яке ставлення до адміністрації може йти мова, якщо вона сама поводиться непрофесійно?
Прошу об'єктивно розглянути ситуацію та переглянути відеодокази.
Також відколи неслідкуючі неоф можуть видавати догани/преди якщо в них немає доступу до таблиці:
Аж тільки на наступний день адміністратор призначений на посаду , тому питання до вас як так?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Відео із самого зльоту // Повідомлення від Євгена Могили // Попередня скарга
5. Дата порушення: 21.02.26
2. Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима/Євген Могила
3. Суть скарги:
21.02.2026 мене відкинув адміністратор Євген Могила на сльоті за нібито багоюз, якого не було.
Максимум, що можна було зафіксувати - це використання анімацій, за яке передбачене покарання 50 хвилин. Але аж ніяк не 60 хвилин.
Цитую відповідь адміністратора:
Однак якщо переглянути моє відео, то чітко видно, що адміністратор помиляється в своїх словах та доказах:Вітаю!
Покарання видано вірно!
Від вас було помічено багоюз. Бігом ви намагались просунути гравців і проникнути до мітки!
- ніякого бігу не було;
- просування гравців також не було;
- таким способом мітку фізично неможливо було б взяти.
Також найцікавіше те, що на наступний день я отримав від знайомого повідомлення з боку Євгена Могили, де він дозволяв собі некоректне спілкування.
Постає питання: чи повинна адміністрація так спілкуватися з гравцями?
Про яке ставлення до адміністрації може йти мова, якщо вона сама поводиться непрофесійно?
Прошу об'єктивно розглянути ситуацію та переглянути відеодокази.
Також відколи неслідкуючі неоф можуть видавати догани/преди якщо в них немає доступу до таблиці:
Аж тільки на наступний день адміністратор призначений на посаду , тому питання до вас як так?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Відео із самого зльоту // Повідомлення від Євгена Могили // Попередня скарга
5. Дата порушення: 21.02.26