Вячеслав Альварез
Північна Україна
- Реєстрування
- 26 Лют 2023
- Дописи
- 974
- Реакції
- 411
- Бали
- 168
- Нікнейм адміністратора: Вікторія Коваленко
- Особистий нікнейм: Вячеслав Альварез
- Суть скарги: На початку місяця в Україні сталась негода(обмерзання, сильний сніг) - докази ось цього(посилання на группу району нашого СМТ аналогічно можу прикріпити) , в результаті якого у моєму СМТ було обривання проводів та була поломлена велика кількість стовпів. Я написав адміністратору 8.01.2024 в особисті повідомлення Telegram, що хочу знятись з посади "За власним бажанням", так як фізично не мав часу відігрувати хоча б норму, а час для покращення фракції, я взагалі мовчу про то... Посада лідера СБУ займає велику кількість часу, тому 3 годин гри було б мало. Згодом наша сім'я придбала генератор і я почав мати комп'ютер, проте ціни на паливо залишають бажати кращого. І ми почали грати в іншу гру, після того, як я написав ЗВБ з посади лідера, так як там немає обов'язків по ігровому часу. По ітогу, що ми маємо? Мені почали приписувати гру на іншому проєкті, мол я порушив правила лідерів, хоча прошу зауважити, що в правилах навіть заборони на гру немає (тик), слова ГС ДЕРЖ. Потім я ще раз прошу мене зняти ЗВБ - тик. І ще раз. При цьому, варто зауважити, що за генератор я теж розповів пані ГС Держ, їй мої слова здались сміхом - тик. Протягом 4 діб не змогли зняти з посади? АБСУРД! За цей період можна наробити біди, як і в грі, так і на форумі з правами, котрі у мене були. Я вже мовчу про те, що половина особового складу адміністрації грає на інших проєктах, проте вони залишаються на своїх посадах, варто задуматись. Чи можливо пані займається зливом особових складів лідерів та адміністрації? Хммм...
Отже, що мене цікавить?
1. Чому некомпетентний адміністратор стоїть на такій високій посаді?
2. Чому мене не могли зняти з посади ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ?
3. Чи ознайомлений адміністратор з поняттям "злив лідерки" тощо.?
4. Чому адміністратор не знає правил лідерів державних організацій?
Мені, як авторитетному гравцю UKRAINE GTA, котрий не мав жодного блокування та покарання за рік гри, хочется компенсації за некоректного адміністратора та зняття пані ГС Держ з посади, доказів - достатньо. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Покарання
- Дата походження: 22.01.2024
Останнє редагування: