Відмовлено Вікторія Коваленко не до кінця зрозуміла ситуацію

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Ткачук

Бусінка 02 сервера 😊🩷
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
53
Реакції
53
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Вікторія Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Богдан Ткачук
  3. Суть скарги:

4. Звертаюся до вас з проханням переглянути рішення щодо блокування мого акаунту, оскільки вважаю, що ситуація була неправильно оцінена, і я несправедливо отримав покарання.Справа в тому, що я став об'єктом агресивної поведінки з боку гравця Ростислава Залужного. Він почав неадекватно спілкуватися, використовуючи нецензурні вирази та погрози у бік моїх співробітників та мене особисто. Зокрема, він погрожував нам фізичною розправою, що є неприпустимою поведінкою в межах гри.Мій єдиний коментар, який викликав у нього обурення, полягав у фразі «Прощайся з кланом». Ця фраза не містила жодних погроз його життю чи здоров'ю, і не була спрямована на залякування. Це був лише відповідь на його неадекватні висловлювання, які, до речі, були видалені ним самим з чату з метою приховування власної провини та маніпулювання адміністрацією.Зважаючи на вищеописане, прошу вас розглянути цю ситуацію ще раз і зняти з мене покарання, оскільки я не порушував правил гри. Також прошу розглянути можливість накладення додаткових санкцій на гравця Ростислава Залужного за спробу обману адміністрації та маніпуляцію доказами.
    Я вважаю що це не справедливе покарання у вигляді мого бану!

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження:17.08.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,044
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ми детально ознайомились з доказами від гравця Ростик Залужний, та вашими, так як ви перебуваючи на посаді в державній структурі і погрожували гравцю, а саме "прощанням з кланом", що додатково є в повноваженнях фракції, тому це було розцінено як погрози і видано покарання, гравець Ростик Залужний також отримав блокування за його дії.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі