Богдан Ткачук
Бусінка 02 сервера 😊🩷
- Реєстрування
- 19 Бер 2024
- Дописи
- 53
- Реакції
- 53
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Вікторія Коваленко
- Особистий нікнейм: Богдан Ткачук
- Суть скарги:
- Звертаюся до вас з проханням переглянути рішення щодо блокування мого акаунту, оскільки вважаю, що ситуація була неправильно оцінена, і я несправедливо отримав покарання.Справа в тому, що я став об'єктом агресивної поведінки з боку гравця Ростислава Залужного. Він почав неадекватно спілкуватися, використовуючи нецензурні вирази та погрози у бік моїх співробітників та мене особисто. Зокрема, він погрожував нам фізичною розправою, що є неприпустимою поведінкою в межах гри.Мій єдиний коментар, який викликав у нього обурення, полягав у фразі «Прощайся з кланом». Ця фраза не містила жодних погроз його життю чи здоров'ю, і не була спрямована на залякування. Це був лише відповідь на його неадекватні висловлювання, які, до речі, були видалені ним самим з чату з метою приховування власної провини та маніпулювання адміністрацією.Зважаючи на вищеописане, прошу вас розглянути цю ситуацію ще раз і зняти з мене покарання, оскільки я не порушував правил гри. Також прошу розглянути можливість накладення додаткових санкцій на гравця Ростислава Залужного за спробу обману адміністрації та маніпуляцію доказами.
Я вважаю що це не справедливе покарання у вигляді мого бану!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:17.08.2024