Розглянуто Вікторія Медвідь // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Стоун

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
17 Сер 2024
Дописи
289
Реакції
276
Бали
83
1. Discord сервер(-и): 01
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Вікторія Медвідь
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Гарик Фікс
4. Суть звернення: Я звернувся до модерації діскорду та поставив запитання, чи є в грі команда, яка показує пінг. Модератор дуже довго думав або намагався пригадати, про що йдеться. Зрештою вона сказала, що потрібно вводити команду fps limit, але ця команда лише стабілізує FPS і не показує пінг. Щодо команди для відображення пінгу, чіткої відповіді я так і не отримав модератор сказала, що не знає. Пізніше до голосового чату зайшов адміністратор, але вона не хотіла вирішувати проблему. Можливо, він знав відповідь, але вона в нього не запитала. Згодом мені підказав друг, що потрібна команда /shownetstat. Вважаю, що модератор є некомпетентним і не знає базових речей.
5. Докази (скріншоти/відео): На жаль, відеодоказів у мене немає, але ви можете запросити їх у модератора.
6. Дата видачі покарання 18.12.2025

Останнє редагування:

Нікіта Лізейник

01 | S.M
Тех. Підтримка
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
453
Реакції
306
Бали
123
Вітаю шановний гравцю

Ознайомившись з Вашею скаргою, можу винести вердикт: з модератором була проведена строга бесіда та були введені санкції у вигляді штрафу за дану ситуацію. Приносимо вибачення за незручності

[ Розглянуто ]
Приємної гри на Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі