Розглянуто Віктор Кракен неправельно розглянута скарга! Виключно на розгляд для Сергія Коваленко!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
12
Реакції
8
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Кракен
  2. Особистий нікнейм: Саньчок Гучманский
  3. Суть скарги: Вітаю, шановна адміністрація, з моменту скарги минув майже тиждень, але сьогодні останній день, коли б я хотів би оскаржити данне рішення, а саме в мене питання, чому адміністратор Віктор Кракен не до кіцня правильно розглянув скаргу, та чому я поніс повне покарання, а гравець ні? А саме: 1:11 на данному відкаті чутно, я к вона каже: "А твоя жінка не хоче?". Це є пряма згадка родичів, в мене питання чого її не було покарено, а я поніс відповідальність у повній формі. Я вимагаю, покарати данного гравця за пунктом правил "Згадка Родичів" та видати блокування данній особі на 5 календарних днів, також прохання видати догану адміністратору Віктор Кракен за. неправильний розгляд скарги. Хочу також зауважити, що данний адміністратор мені погрожував та сказав, щоб я потім не плакав, відносно бану, коли я був на роботі та не мав можливості відповісти на його теги. Сподіваюсь на розумний розгляд скарги, дякую, Люблю Олега Галицького.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): постляння
  5. Дата походження: 28.12.24

Вікторія Коваленко

02 | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
2,268
Реакції
716
Бали
213
Вітаю, розгялнувши Вашу скаргу, можу винести наступний веридикт:
Гравець Вітуся Фернандо буде покарана за: Заборонена згадка рідних / родичів..
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі