Розглянуто Віктор Кінг // Втручання в RP процес, незнання правил серверу, нереагування на репорти.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Ковальчук

Полковник НПУ | Чорноморський край [07]
Реєстрування
21 Кві 2023
Дописи
323
Реакції
758
Бали
508
1. Ваш нікнейм: Данило Ковальчук
2. Нікнейм адміністратора: Віктор Кінг
3. Суть скарги:
Ситуація наступна.
Під час проведення мною Bad Cop RP-ситуації було затримано першу особу за образу представника державного органу.

Після початку Bad Cop дій до місця події під'їхала друга особа (майбутній затриманий) та почала ставити запитання щодо ситуації. З метою недопущення розкриття своєї ролі та вилучення можливих відеозаписів, які могли містити докази моїх дій, ця особа також була затримана. Після конфіскації всіх записів їй було надано одну хвилину, щоб покинути місце події. Проте законну вимогу було проігноровано, у зв'язку з чим особу було повторно затримано.

Під час проведення Bad Cop дій щодо другого затриманого виникла аналогічна ситуація. До місця події під'їхала третя особа, яка почала перешкоджати моїм діям та навмисно завдавати шкоди за допомогою транспортного засобу. У результаті ця особа також була затримана.

Після цього всіх трьох затриманих було доставлено в інше місце для продовження RP-ситуації, щоб уникнути втручання сторонніх гравців.

Після подання одним із затриманих репорту на місце прибув адміністратор Віктор Кінг. Замість того щоб дочекатися завершення RP-процесу, він почав безпосередньо втручатися в ситуацію, ставлячи запитання: «Що тут відбувається?», «Чому затримано трьох людей?», «Ви порушуєте правило PG?» тощо. Попри те, що адміністратору було чітко повідомлено про проведення Bad Cop дій та про неприпустимість втручання до завершення ситуації, він проігнорував ці пояснення та видав мені покарання ще до закінчення RP-процесу.

По-перше, згідно з правилами проєкту, PG (Powergaming) — це уявлення себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, а також інші нереалістичні дії, такі як стрибки з потяга на ходу, під потяг тощо.

У реальному житті цілком можлива ситуація, коли один поліцейський поетапно затримує трьох громадян. Саме так і відбувалося в моєму випадку: затримання здійснювалися послідовно, а не одночасно. Якби троє осіб одночасно чинили активний фізичний опір, тоді застосування правила PG було б цілком обґрунтованим. Однак у даній ситуації цього не було.

Також мені було повідомлено, що затримані могли просто втекти, оскільки, цитуючи адміністрацію: «Ти не відігравав RP, що ноги особи були приковані до чогось». Проте за три роки гри на проєкті я жодного разу не бачив, щоб працівники державних структур відігравали RP саме таким способом. Більше того, впевнений, що й адміністрація не має прикладів подібних відігровок. Гравці стояли на місці, тим самим ніяк не могли чинити опір, але якщо в нас таке Хард-RP, то нехай відігрують, що починають бігти від мене, але від них такого не було.

У такому випадку виникає логічне запитання: чому затримання двох осіб вважається допустимим, а трьох — ні? Адже навіть при затриманні двох людей один із них, за такою ж логікою адміністрації, також міг би просто втекти.

По-друге, навіть якщо адміністратор вважав, що в моїх діях наявне порушення, він був зобов'язаний дочекатися завершення RP-процесу, а вже після цього проводити розгляд ситуації. Йому було повідомлено, що проводяться Bad Cop дії, однак, не розібравшись у всіх обставинах, він одразу видав покарання. Натомість він міг повідомити гравцю, який подав репорт, що той має звернутися на форум із повними доказами, після чого ситуація була б розглянута в установленому порядку.

По-третє, в історії моїх покарань відсутні будь-які порушення, однак Віктор Кінг одразу застосував максимальне покарання — 60 хвилин деморгану, не врахувавши ані мою історію покарань, ані обставини ситуації.

І насамкінець, після отримання покарання я написав репорт із проханням обговорити ситуацію. Спочатку отримав відмову. Лише згодом, ймовірно після того, як адміністратору повідомили про необхідність провести розмову з гравцем, мене все ж перевели до голосового каналу. Однак якби на той момент я не перебував у голосовому чаті, зі мною, найімовірніше, ніхто б уже не зв'язався.

Отже, потребую компенсації за просиджений час у деморгані, тим самим забруднення моєї чистої історії покарань, зрив RP ситуації, а також видати адміністратору відповідне дисциплінарне покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Покарання
5. Дата порушення: 26.07.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,327
Реакції
2,022
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Вітаю
Враховуючи всі вище зазначені факти, які ви вказали та відеоматеріали, які надав адміністратор можу винести наступне рішення.

1. Затримати осіб по одному та поступово затримати їх можливо, за умови, якщо овни не одрауз в 2-х чи 3-х до вас підійшли.

2. Тримати одразу 3-х "порушників" перед собою (машиною) та вимагати викуп це неможливо, оскільки по РП у них не зв'язані ноги, і я думаю 3 особи можуть нанести шкоди одному поліцейському враховуючи їх кількість але системно у них блокуючить функції руху тому вони лише підвладні вам (ігровий мод).

3. Покарання видано вірно, оскільки ви мали проводити РП процесії з кожним по одинці, а не одразу з трьома, оскільки як зазначав у 2-му пункті.

4. Адміністратор вже отримав дисціплінарне покарання за те що він втрутився у РП процес, але хочу зазаначити, що у правилах зазначено, коли адміністратор зв'являється перед вами на роботі по репорту з червоним нік неймом, всі РП процеси автоматично заморожується поки адміністрато не зникне.

5. Компенсації не передбачено, оскільки у вас було системне поревищення ваших можливостей, які не пов'язані з РП. Наступний раз прохання детальніше планувати вашу РП частину BED COP аби не потрапляти у такі ситуації.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі