Відмовлено Віктор Миколайович // Не згоден з вердиктом ГА // Для Керівника проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
  2. Особистий нікнейм: Джошуа Кензо
  3. Суть скарги: Не згоден з рішенням адміністратора, адже повністю розібравши ситуацію згідно канонів RolePlay то:
    1. Так як були закриті вікна з обох сторін то згідно правил RolePlay я не міг чути фразу "Шановний зупиняємось".
    2. Я не зробив навмисний ухід в зелену зону, я хотів об'їхати автомобіль і поїхати далі, але мене підрізали якраз в бік автошколи та прострелили колеса, після чого повністю зламали автомобіль, що не дає можливості рухатись далі. Також коли люди вийшли з автомобіля й сказали вийти мені, то я вийшов, адже знову ж таки згідно правил RP в данній ситуації я їх чув і мав покинути транспорт, але також не слід не звертати увагу на те, що вбили мене в зеленій зоні, що суворо заборонено правилами проєкту.
    3. Також на відео зафіксовано факт багоюзу від певних осіб, а саме: 4 людини сиділи в машині де лише 2 місця, на скільки я знаю, це вважається багоюзом.
    Прошу перерозглянути скаргу та покарати гравців згідно нормативів.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): клікабельно
  5. Дата походження: 26.02.2024

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Я вам вже надав відповідь, ви намагаєтесь обманути адміністрацію та керівництво, на вашому відео видно що ви навмисно після початку конфліктної ситуації заїхали до входу у Автошколу та стали там, що є порушенням правила :
7.27 Заборонений навмисний ухід у зелену зону під час РП події.

Щодо багоюзу він там відсутній, ознайомтесь з поняттям "купе", це авто з 2 дверима але воно має також 2 ряд сидінь, в реальному житті майже всі купе мають 2 ряди сидінь.

Очікуйте відповіді.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі