- Реєстрування
- 9 Лип 2022
- Дописи
- 4,980
- Реакції
- 10,053
- Бали
- 253
1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Суть скарги: Все описано було на ЖБ яка поступила на мене
1) За стільки часу ніодної ЖБ, що я би виходив з ігри під час арешту+ це безсмислу коли я в кайданках
2) Адміністратор не врахував правило 7.11
7.11. Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігравок, взаємодії з іншими ігровими персонажами.
Примітка 3: Виліт при різних RP-ситуаціях також буде караний за цим пунктом правил, якщо за день було більше двох вильотів за різних RP і більше чотирьох вильотів за тиждень. Також за даним пунктом правил будуть карані RP-ситуації, в яких один учасник іде в AFK більш ніж на дві хвилини. Якщо догляд в AFK спровокований зовнішніми умовами (поза грою), необхідно попередити другого учасника RP-ситуації. Часті необґрунтовані догляди в AFK також караються за цим пунктом правил.
Прошу переглянути скаргу і видати СБУ покарання по правилам статуту
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): ЖБ
5. Дата походження: 07.06.2023
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Суть скарги: Все описано було на ЖБ яка поступила на мене
1) За стільки часу ніодної ЖБ, що я би виходив з ігри під час арешту+ це безсмислу коли я в кайданках
2) Адміністратор не врахував правило 7.11
7.11. Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігравок, взаємодії з іншими ігровими персонажами.
Примітка 3: Виліт при різних RP-ситуаціях також буде караний за цим пунктом правил, якщо за день було більше двох вильотів за різних RP і більше чотирьох вильотів за тиждень. Також за даним пунктом правил будуть карані RP-ситуації, в яких один учасник іде в AFK більш ніж на дві хвилини. Якщо догляд в AFK спровокований зовнішніми умовами (поза грою), необхідно попередити другого учасника RP-ситуації. Часті необґрунтовані догляди в AFK також караються за цим пунктом правил.
Прошу переглянути скаргу і видати СБУ покарання по правилам статуту
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): ЖБ
5. Дата походження: 07.06.2023