Михайло Ломака
[ L I MARABUNTA ]
- Реєстрування
- 12 Чер 2023
- Дописи
- 520
- Реакції
- 663
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
- Особистий нікнейм: Мішаня Кріптоман
- Суть скарги:
- Я, Мішаня Кріптоман, звертаюся зі скаргою на некомпетентні дії адміністратора Мілани Домеліо, яка неправомірно видала мені попередження (варн) за порушення правила 2.13, хоча я не порушував це правило, а також на халатність, або можливо блат під час розгляду скарг на адміністрацію від ГА Віктора Миколайовича.
Згідно з правилом 2.13, покарання може бути застосоване, якщо я перебував за межами території і наносив шкоду гравцям, які знаходяться в ній.
Тому що воно говорить про те, що:
2.13. Заборонено покидати територію після початку битви, та наносити шкоду із-за меж території за яку ведеться битва. | Варн і конфіскація отриманої території
Примітка: Якщо під час битви гравець покинув територію на декілька метрів - покарання не видається.
Пояснення: Покарання видається лише в тому випадку , якщо учасники битви цілеспрямовано покидають територію задля уникнення взаємодії з іншим кланом.
Однак, я перебував на території, тому це правило не може бути застосоване до моєї ситуації.
Замість цього, відповідно до правила 2.11, а саме:
2.11. Заборонено створювати спеціальні перешкоди, задля перекриття доступу НО до території (анти-капт) або вбивати учасників битви до моменту приїзду на територію. | Варн / Догана НО
Примітка: якщо вбивство за межами території задля перешкоджання учасника битви до моменту приїзду на тереторію до гравець отримує - Варн.
Якщо вбивство ворожого клану було більше 3-ох гравців - Варн + Догана НО.
я міг би отримати попередження або догану, якщо б я вбив гравця, а не просто наніс йому шкоду, подумавши, що він перебуває на території.
Також це не можна порахувати за анти-капт не тільки через те, що я його не вбив, а й через те, що той нанесений урон глобально ні на що не вплинув, я йому просто зніс бронік, який він відразу накинув знову, почекав кд 20 секунд і побіг пушити, тому на результат битви це ніяк не вплинуло.
Це свідчить про некомпетентність адміністратора Мілани Домеліо у правильному застосуванні правил та процедур, а також Віктора Миколайовича, який пропускає всі докази та факти повз вуха.
Прохання:
Прошу вас розглянути мою скаргу та вжити відповідних заходів щодо адміністратора Мілани Домеліо та Віктора Миколайовича, включаючи скасування неправомірного покарання та проведення розслідування щодо їх дій.
З повагою,
Мішаня Кріптоман. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Мілана-Домеліо-невірний-розгляд-скарги.288957/
- Дата походження: 11.05.2025
Останнє редагування модератором: