Зачинено Віктор Миколайович///Халатність при розгляді скарг або некомпетентність////Для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
520
Реакції
663
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
  2. Особистий нікнейм: Мішаня Кріптоман
  3. Суть скарги:
  4. Я, Мішаня Кріптоман, звертаюся зі скаргою на некомпетентні дії адміністратора Мілани Домеліо, яка неправомірно видала мені попередження (варн) за порушення правила 2.13, хоча я не порушував це правило, а також на халатність, або можливо блат під час розгляду скарг на адміністрацію від ГА Віктора Миколайовича.

Згідно з правилом 2.13, покарання може бути застосоване, якщо я перебував за межами території і наносив шкоду гравцям, які знаходяться в ній.
    Тому що воно говорить про те, що:
    2.13. Заборонено покидати територію після початку битви, та наносити шкоду із-за меж території за яку ведеться битва. | Варн і конфіскація отриманої території
    Примітка: Якщо під час битви гравець покинув територію на декілька метрів - покарання не видається.
    Пояснення: Покарання видається лише в тому випадку , якщо учасники битви цілеспрямовано покидають територію задля уникнення взаємодії з іншим кланом.

Однак, я перебував на території, тому це правило не може бути застосоване до моєї ситуації.

Замість цього, відповідно до правила 2.11, а саме:
    2.11. Заборонено створювати спеціальні перешкоди, задля перекриття доступу НО до території (анти-капт) або вбивати учасників битви до моменту приїзду на територію. | Варн / Догана НО
    Примітка: якщо вбивство за межами території задля перешкоджання учасника битви до моменту приїзду на тереторію до гравець отримує - Варн.
    Якщо вбивство ворожого клану було більше 3-ох гравців - Варн + Догана НО.

я міг би отримати попередження або догану, якщо б я вбив гравця, а не просто наніс йому шкоду, подумавши, що він перебуває на території.
    Також це не можна порахувати за анти-капт не тільки через те, що я його не вбив, а й через те, що той нанесений урон глобально ні на що не вплинув, я йому просто зніс бронік, який він відразу накинув знову, почекав кд 20 секунд і побіг пушити, тому на результат битви це ніяк не вплинуло.

Це свідчить про некомпетентність адміністратора Мілани Домеліо у правильному застосуванні правил та процедур, а також Віктора Миколайовича, який пропускає всі докази та факти повз вуха.

Прохання:

Прошу вас розглянути мою скаргу та вжити відповідних заходів щодо адміністратора Мілани Домеліо та Віктора Миколайовича, включаючи скасування неправомірного покарання та проведення розслідування щодо їх дій.

З повагою,
    Мішаня Кріптоман.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Мілана-Домеліо-невірний-розгляд-скарги.288957/
  6. Дата походження: 11.05.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

По перше використовувати недоліки правил в своїх цілях заборонено, по друге ситуація досить спірна і адміністратор міг видати покарання враховуючи що ви відкрили вогонь по гравцю за межами території, ви повинні розуміти що всі правила неможливо досконало прописати під всі ситуації, враховуючи що ви нанесли шкоду гравцю, а не вбили його, на перший раз вам буде знято варн, у майбутньому прохання не зловживати недоліками правил, оскільки це може призвести до більш серйозних наслідків.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі