Розглянуто Віктор Миколайович / заявка на розбан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
38
Реакції
19
Бали
11
1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
2. Особистий нікнейм: Анастасія Невідома
3. Суть скарги: на даній жалобі я згідна, що порушила правила уход від рп, але ми приїхала в школу танців цілеспрямовано, щоб купити танці. Коли ми підїхали, клан (Toxic) відкрив стрільбу по нам. Після цього як вони почали стріляти по нам, я забігла в школу танців для того, щоб записати відео, бо як я знаю, школа танців є зеленою зоною. Якщо б я залишилась на вулиці, мене б вбили і я не встигла би нічого засняти тому, що моя програма для запису екрану потребує виходу на головний екран коп'ютера, я замінила клавішу f12 на іншу оскільки ця клавіша дає очистку і записує екран одночасно через це в мене сильно лагає. З моєї сторони немає обману адміністрації, прикріплюю своє фото зз школа танців. Прошу переглянути дану скаргу.
4. Доказ видачі покарання (скриншот/відео):
5. Дата походження: 06.03.2023
image (1).png

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, ви знову намагаєтесь обманути адміністрацію! Ось карта зелених зон у правилах кланів, там видно що школа танців це жовта зона, а отже клани можуть там вести перестрілку при відсутності мирних гравців. Також ви обрізали відео і показали саме той момент який потрібен вам де не видно як ви порушуєте правила, тобто обманули адміністрацію.

Очікуйте відповіді ЗГА/ГА.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі