Відмовлено Віктор Миколайович" / "незаконно зняв попередження с клану тохіс". Для власника проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кулініч Андрій

Новий гравець
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
2
Реакції
2
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
2. Особистий нікнейм: Кулініч Андрій
3. Суть скарги: клан токсік отримав покарання за грубе порушення серверу але Віктор Миколайович зняв його по непонятній причині щось зв'язано с форумними акаунтами, не думаю що це доцільна причина знімати попередження, даже якщо там щось неправильно подано по правилах форуму це не дає право Андрій Блащина порушувати грубо правила серверу і прикривати його опираючись на форумні акаунти вимагаю повернути покарання яке заслуговує лідер Тохіс
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Андрій-Блащина-ПГ-ДМ-ЗЗ.49336/
5. Дата походження: 19.06.2023

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівництву.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, відповідь дав у попередній темі - [Тиць]
Також хочу зауважити що такого гравця як "Кулініч Андрій" не існує на сервері, бачу тут спробу зливу кланів та адміністрації від гравця який вже перебуває у блокуванні, прохання, не створюйте нові форумні аккаунти, це заборонено правилами форуму.

Очікуйте відповіді керівництва.

Alexandr Volk

Гість
Вітаю, відповідь дав у попередній темі - [Тиць]
Також хочу зауважити що такого гравця як "Кулініч Андрій" не існує на сервері, бачу тут спробу зливу кланів та адміністрації від гравця який вже перебуває у блокуванні, прохання, не створюйте нові форумні аккаунти, це заборонено правилами форуму.

Очікуйте відповіді керівництва.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі