Відмовлено Віктор Миколайович / некоректний вердикт

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
235
Реакції
179
Бали
43
1. Нікнейм адміністратора:Віктор Миколайович
2. Особистий нікнейм: Бавікс Макалістер
3. Суть скарги: у скарзі *жмяк* мені Богдан порубаний пише у чат:
-отлетаешь на форум
що вже є як МГ, на що у адміністратора 0 реакції, і адміністратор вважає, що я провокую їх на порушення:

Віктор Миколайович:

Вітаю, бачу тут провокацію з вашого боку для подальшої подачі скарги на гравця, тому ви отримаєте покарання мут 60 хвилин по правилу :

7.13. Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум.

Також попереджую якщо ви і надалі будете провокувати гравців ви отримаєте більш серйозне покарання.

провокація з мого боку як бачить адмін, але!! Я не можу діставати гравця з авто у зеленій зоні? Це моя проблема що вони не закрили авто? Я вважаю що ні! Тому що наприклад нас вбили недалеко в Дніпрі, вони відразу у лікарню щоб далі нас вбивати, тож це з їхної сторони рк, на яке адміністратор уваги не звернув. Тож додам, що данний клан завжди їде 2ма авто, під'їхала перша, а друга влітає і починає нас дбшити, а тут я беру увагу на себе, тому що лікарів в лікарні немає, і коли застуда, нам потрібно як МІНІМУМ поїсти, використати петрушку та алкоголь, взяти зброю, але я не вважаю що тут провокація з моєї сторони! від Богдана порубаного є як мінімум МГ! Прошу провести НОРМАЛЬНУ бесіду з адміністратором щодо надання покарань, тому що це вже друга скарга на адміністратора за некоректний вердикт, то нон рп драйв просто так, то зовсім вже дає попередження на так звані *провокації* з моєї сторони

4. *скарга 1* *скарга 2*

5. 25.2.23

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, я вже дав відповідь у скарзі, ви спровокували гравця щоб подати скаргу на нього, це прямо заборонено правилами серверу, також зазначу що ви цілеспрямовано провокуєте та подаєте скарги на цей клан, я вас попереджую про наступне правило :

7.22. Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, фракції або клану [ Блокування 3 - 7 діб ]
Приклад 1: переслідування членів однієї організації з метою фіксування їх порушень та подання на них скарги
Приклад 2: провокація на конфлікт гравців однієї і тієї самої організації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі