Розглянуто Віктор Миколайович / перегляд скарги для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Кубарів

Всех нагнуть, все отжать.
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
123
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: Віктор Миколайович
2. Особистий нікнейм: Володимир Кубарів
3. Суть скарги: Була подана скарга на клан тохіс з приводу їх дій на ГРП, рішення по скарзі є не об'єктивним, вимагаю перегляд скарги старшою адміністрацією. Скарга направлена на адміністратора який розглядав цю скаргу, на адміністратора який проводив дане ГРП та на перегляд скарги на клан тохіс.

Дане ГРП від слова зовсім не було узгоджено з державними установами, було тільки по факту повідомлено, що буде дане ГРП. Що це означає? Дане ГРП було узгоджено лише з адміністрацією та кланом, на практиці ми бачимо сценарій в одну сторону. Чому сценарій в одну сторону? Сценарій заключався в тому що, ведуться перемовини, але перемовини лиш фікція, тому що рішення одне і іншого немає. Тоді який зміст взагалі РП процесу та перемовинам, якщо по сценарію іншого рішення немає, ми даємо гроші та зелений коридор. Далі як припускає моя інтуіція, клановці уїзжають та взривають ЗМІ разом з держ.органами. Про який сценарій ми можемо казати, якщо він працює лише в одну сторону та не узгоджений з держ.установами.

Я не розумію де адміністратор побачив ПГ в держ.оранізаціях, а порушення в клановців не побачив, дуже цікаво. Пояснюю, замінований центр міста, поряд з ГУ СБУ, давати злочинцям покинути ситуацію, щоб в них була можливість все взірвати, безглуздо. Також по фіктивним перемовинам було повідомлено про замінування та клановці самі загнали себе в паску, так що завдяки цьому, було прийнято зіграти це на свою сторону. Тобто вбити двох зайців, звільнити будівлю та затримати злочинців. Далі, ситуація повністю була обіграна, всі докази на зазначеній скарзі, будівля була придушена газом, ніхто не міг нести будь-який опір та в будівлю влетіли елітні спецпризначенці, почали всіх класти на землю, але наші шановні клановці грають тільки по своїм правилам та по своєму сценарію який працює в одну сторону, простими словами, клановці не відіграли ні газ, ні штурм, нічого.
Ще раз пояснюю хто в танку, ПГ зі сторони держ.установ немає, тому що:
по перше, будівля замінована та самі злочинці знаходяться в середині де заміновано;
по друге, будівля була придушена газом, можливостей якось вести опір або щось інше немає
по третє, момент штурма є несподіваним ефектом під газ та можливостей опору також немає, під цей ефект затримати всіх та провести розмінування є реальним (вже ПГ від клану)
по четверте, давати можливість клановцям втекти та взірвати все разом з держ.органами ніхто не збирається.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...д-рп-гра-в-свою-сторону-pg.47085/#post-208417
5. Дата походження: 09.06.2023

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, на ГРП були присутні Івент-Менеджер, ЗГС Неоф, ГС Неоф, а також інші адміністратори, я вам надав відповідь у минулій скарзі, ви зіпсували сценарій ГРП та по факту все ГРП було зіпсовано вашими діями, ПГ було проявлено у вигляді відсутності інстинкту самозбереження вами та не беручи до уваги здоров'я заручників ви увірвались до будівлі та спровокували підрив бомби тим самим загинули усі хто знаходився у будівлі так як вимоги терористів не були виконані, в наступний раз більш детально узгоджуйте усі деталі ГРП з ОПГ, також можете звертатись до слідкуючої адміністрації так як від вас я не бачив жодних питань перед початком ГРП.

Очікуйте відповіді ЗГА/ГА

1686301822400.png

Володимир Кубарів

Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
123
Бали
48
Вітаю, на ГРП були присутні Івент-Менеджер, ЗГС Неоф, ГС Неоф, а також інші адміністратори, я вам надав відповідь у минулій скарзі, ви зіпсували сценарій ГРП та по факту все ГРП було зіпсовано вашими діями, ПГ було проявлено у вигляді відсутності інстинкту самозбереження вами та не беручи до уваги здоров'я заручників ви увірвались до будівлі та спровокували підрив бомби тим самим загинули усі хто знаходився у будівлі так як вимоги терористів не були виконані, в наступний раз більш детально узгоджуйте усі деталі ГРП з ОПГ, також можете звертатись до слідкуючої адміністрації так як від вас я не бачив жодних питань перед початком ГРП.

Очікуйте відпровіді ЗГА/ГА

Переглянути вкладення 77625
адміністратор, ознайомтеся з текстом суті скарги, я все розписав, щоб таке робити, спочатку сценарій з держ.установами узгодьте

Володимир Кубарів

Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
123
Бали
48
і скажіть будь ласка, чому слідкуючі за держ не були викликані на грп

Останнє редагування:

Владислав Кулініч

[01] Центральна Україна | Екс-мер | Президент
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
601
Реакції
284
Бали
123

Очікуйте відпровіді ЗГА/ГА

Переглянути вкладення 77625
Вітаю шановний Віктор Миколайович!

Пояснюю ситуацію по-етапно з боку державних структур:

1)Перший сценарій ГРП був взагалі абсурдний, про що ми повідомили івент-менеджеру (Ніка Адамс) і відмовилися категорично приймати в ньому участь. Другй сценарій також був дурний, але його ніхто не погоджував з боку наших керівників (ГС/ЗГС держ.організацій).
2)Я був на ГРП з самого початку і адміністрації не бачив, окрім: Є. Пічкур (але він був АФК) та Н. Адамс (яка була в ролі журналістки в середині).
3)План ГРП не давав шляхів для роботи держ.структур і ставив їх в нікчемне становище з самого початку, що вже є некоректно і неповажливо по-відношеню до нас. Ми попередили івент-менеджера (Ніку Адамс) в чаті лідерів, що зараз буде закидуватися димовий та сльозоточивий газ через шахти і вікна (РП відігровка данної дії є на фрапсі в першій скарзі). На фрапсах (в середині) чітко видно що члени клану "ТОХІК" починають виписувати неадекватно в оффтопі, а саме:

- Іван Блащина "Єбало суак закрой"
4)Суть ГРП це не тільки діяти "по-плану" - це можливість зробити щось цікаве для всіх, а не тільки для однієї сторони. Тому що всі спец.служби були, вибачте за прямоту, по плану, поставлені "раком" якимись чудіками, які на початку їдуть ловити корупціонера, а потім починають мінувати будівлю.
5)Я як дав команду на штурм будівлі, так і відкликав всіх, коли члени клану НЕ ВІДІГРАЛИ РП.
6)ПГ - шановний адміністратор, перед тим як зробити такий ВИСНОВОК, порахуйте кількість людей, врахуйте що по РП були пущені димові та сльозоточиві шашки, згадайте рівень підготовки спец.служб і якогось клану, а потім пишіть про "ПГ". Це навіть абсурдно було прочитати.
7)Перетягнення РП в свою сторону - це коли що по сценарію, що під час ГМП, клан "ТОХІК" надав собі переваг більше ніж це можливо що вже є некоретним. Ми погодилися на ГМП, але всі лідери і заступники які були, категорично більше не будуть приймати участь враховуючи те, що Ви закрили скаргу і ще звинуватили ВСІХ ДЕРЖ.СТРУКТУРИ У ПГ!!!

Я ставлюсь з поговаю до Вас і Вашої роботи, як адмніістратора і як ГС Неоф.Організацій, АЛЕ, Ваш висновок по скарзі на данний клан мене засмутив, як і багатьох людей з державних структур.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
План ГРП був всім озвучений, ви ж почали закидати шашки в будівлю, що не було за сценарієм.
Я згоден, що на ГРП треба діяти по РП ситуації, але все ж таки не потрібно перетягувати РП, знаючи про заручників.
Виходячи з цієї ситуації були внесені зміни до правил:
За день до проведення ГРП/ГМП лідер клану повинен ознайомити представників державних структур з сценарієм проведення та погодити його.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі